Ēdinātāji: klientam vienmēr taisnība; nesaprašanos ar klientiem radīja jauni darbinieki

Septembra sākumā zz.lv lasītāji sūdzējušies par diviem Jelgavas ēdināšanas uzņēmumiem - «Tami-Tami» un «Rausi». Abu uzņēmumu vadība teic, ka konkrētus pārpratumus radīja jauni darbinieki, kas strādā nesen.
Kāda ģimene ir neapmierināta, ka, pasūtot picu no «Tami-Tami» uz mājām, viņiem likts maksāt daudz vairāk, nekā norādīts mājas lapā. «Mājas lapas administrators pēc cenu paaugstinājuma nav nomainījis informāciju, tāpēc radies starpgadījums,» skaidro picorāna īpašnieks Ainārs Tamisārs, solot tuvākajā laikā tehniskās problēmas novērst.A.Tamisārs atzīst, ka picas piegādātājs pirms gadījuma strādājis tikai divas dienas, tāpēc nespēja pieņemt pareizo lēmumu. «Protams, mums ēdiens jāpiegādā par to cenu, kas norādīta mājas lapā, jo klientam vienmēr ir taisnība,» apgalvo viņš.Savukārt jelgavniece Dace Baltruma zz.lv atsūtījusi vēstuli, kurā stāsta par pusdienām «Rausī». «Nolēmu pusdienot kafejnīcā «Rausis». Sen tur nebiju bijusi, bet atcerējos, ka kādreiz kafejnīcai bija ļoti laba reputācija un īpaša aura. Piedzīvotais lika secināt, ka nekā no bijušā tur vairs nav,» vēstuli sāk jelgavniece. Viņa ir lūgusi, lai «Zemnieka karbonādi» atnes bez majonēzes, ko sieviete neēd, ko pasūtījuma pieņēmēja arī apsolījusi. «Gods kam gods - apkalpošana bija pietiekami ātra, bet jau pa gabalu ieraudzīju, ka pie manis peld šķīvis, kurā gaļa tā īsti nebija manāma, toties majonēzes kārta bija ievērojama,» raksta Dace, kurai pēc vēl vairākiem pārpratumiem savu karbonādi nācies apēst. Tāpat kliente apkalpojošajam personālam iesaka iemācīties ēdienu sastāvdaļas, jo pieņēmēja nevarējusi paskaidrot, ar ko «Franču karbonāde» atšķiras no «Zemnieku karbonādes».«Rauša» saimniece Smaida Bāliņa stāsta, ka pieņēmēja, ar kuru radies pārpratums, sākusi strādāt tikai pirms dažām dienām. «Viņa, iespējams, pavāram nepateica, ka karbonādei jābūt bez majonēzes, jo citkārt mums šādu problēmu nav. Ir, piemēram, klienti, kuri neēd bietes, tad tās arī neliekam, jo klientam vienmēr ir taisnība,» S.Bāliņa teic.Arī ēdienu sastāvdaļas darbiniece vēl nav iemācījusies, taču parasti apkalpojošais personāls visu varot paskaidrot.
Kategorijas
- Vietējās ziņas
- Jelgava
- Jelgavas novadā
- Ozolnieku novadā
- Latvijas ziņas
- Dobeles, Tērvetes un Auces novadā
- Ekonomika
- Uzņēmējdarbība
- Darba tirgus
- Citas ziņas
- Eiro 2014
- Politika
- Vēlēšanas 2011
- Saeimas vēlēšanas
- Citas ziņas
- Pašvaldībās
- Pašvaldību vēlēšanas 2017
- Saeimas vēlēšanas 2018
- Eiropas Parlamenta vēlēšanas 2019
- Asā hronika
- Policijas ziņas
- VUGD
- Tiesu ziņas
- Citas ziņas
- Kultūra un izklaide
- Teātri
- Izstādes
- Bibliotēkas
- Koncerti
- Citas ziņas
- Kas? Kur? Kad?
- Sports
- Basketbols
- Futbols
- Vieglatlētika
- Citas ziņas
- Hokejs
- Volejbols
- Veselība
- Aktuāli
- Padomi
- Slimnīcās
- Citas ziņas
- Stārķa ziņas
- Lietotāju raksti
- Foto/Video
- Reklāmraksti
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Pasākumi un izstādes
- Chocolate & Pepper
- Video
- Aizsaulē
- Statiskas lapas
- Centrāle!
- Dzīvesstils
- Receptes
- Māja un dārzs
- Hobiji
- Pašizziņa
- Citas ziņas
- Mīluļi
- Projekti
- Projekts “Saimnieko gudri”
- Projekts “Kultūras nesēji Zemgalē”
- Projekts “Redzi apslēpto”
- Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā
- Projekts “Rūpēsimies par vidi!”
- Projekts “Kur dzīvosim?”
- Projekts “Mediju kritika”