Bērnu biezeņu ražotājs «Lat Eko Food» plāno šogad pieckārtīgi kāpināt ražošanas apjomu
Dārzeņu un augļu biezeņu ražotājs SIA «Lat Eko Food» šogad plāno piecas reizes palielināt ražošanas jaudas, kā arī palielināt bērniem paredzētās produkcijas klāstu, biznesa portālu Nozare.lv informēja uzņēmuma vadītāja Egija Martinsone.
«Lat Eko Food» tirgū piedāvā bērniem paredzētus biezeņus «Rūdolfs». Uzņēmums strādā JIC biznesa inkubatorā. Lai arī rit tikai otrā aktīvā uzņēmuma sezona, «Lat Eko Food» plāno šogad saražot piecas reizes vairāk produkcijas nekā pērn.«Kāpināt ražošanas apjomus mums ļauj sortimenta paplašināšana un strauji pieaugošais tirdzniecības vietu skaits. Galvenais iemesls, protams, tam ir viens - biezenīšiem ir ļoti liela atsaucība no pircējiem un mazajiem ēdājiem tie patiešām ļoti garšo,» sacīja Martinsone.Viņa arī norādīja, ka šosezon «Rūdolfa» sortimentā veikalu plauktos nonākuši sešu veidu dārzeņu biezeņi mazuļiem - «Kartupelis un burkāns», «Burkāns un ķirbis», «Burkāns, ķirbis un kartupelis», «Ķirbis un kartupelis» un «Burkāns ar smiltsērkšķi», kā arī papildus trīs veidu augļu biezenīši ar plūmēm - «Ķirbis ar plūmi», «Ābols ar plūmi» un «Ābols, ķirbis un plūme». «Kopā piedāvājam jau 15 veidu bioloģiskos biezenīšus no Latvijas ekoloģiskajiem lauku labumiem,» norādīja uzņēmuma vadītāja.Biezeņu ražošanai nepieciešamos augļus un ogas «Rūdolfa» produktiem uzņēmums iepērk tikai no sertificētām Latvijas bioloģiskajām saimniecībām. Visi biezeņi tiek gatavoti bez jebkādām pārtikas piedevām, konservantiem un citiem veselībai kaitīgiem elementiem - tas ir 100% dabīgs produkts, skaidroja Martinsone.Jaunie augļu-ogu biezeņi ir izstrādāti Latvijas Valsts augļkopības institūtā, kur zinātnieki veikuši pētījumus un izstrādājuši biezeņu pagatavošanas tehnoloģijas, ieguldot darbu šo produktu izstrādē divu gadu garumā. Visas receptes tapušas ciešā sadarbībā ar Latvijas Pediatru-gastroenterologu asociāciju, kas atzinīgi novērtējuši «Rūdolfa» produkciju un iesaka to lietošanai bērnu uzturā.Patlaban sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitāti rit darbs pie dārzeņu biezeņu sortimenta izstrādes, jo produktu klāstu plānots regulāri papildināt.
Kategorijas
- Vietējās ziņas
- Jelgava
- Jelgavas novadā
- Ozolnieku novadā
- Latvijas ziņas
- Dobeles, Tērvetes un Auces novadā
- Ekonomika
- Uzņēmējdarbība
- Darba tirgus
- Citas ziņas
- Eiro 2014
- Politika
- Vēlēšanas 2011
- Saeimas vēlēšanas
- Citas ziņas
- Pašvaldībās
- Pašvaldību vēlēšanas 2017
- Saeimas vēlēšanas 2018
- Eiropas Parlamenta vēlēšanas 2019
- Asā hronika
- Policijas ziņas
- VUGD
- Tiesu ziņas
- Citas ziņas
- Kultūra un izklaide
- Teātri
- Izstādes
- Bibliotēkas
- Koncerti
- Citas ziņas
- Kas? Kur? Kad?
- Sports
- Basketbols
- Futbols
- Vieglatlētika
- Citas ziņas
- Hokejs
- Volejbols
- Veselība
- Aktuāli
- Padomi
- Slimnīcās
- Citas ziņas
- Stārķa ziņas
- Lietotāju raksti
- Foto/Video
- Reklāmraksti
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Pasākumi un izstādes
- Chocolate & Pepper
- Video
- Aizsaulē
- Statiskas lapas
- Centrāle!
- Dzīvesstils
- Receptes
- Māja un dārzs
- Hobiji
- Pašizziņa
- Citas ziņas
- Mīluļi
- Projekti
- Projekts “Saimnieko gudri”
- Projekts “Kultūras nesēji Zemgalē”
- Projekts “Redzi apslēpto”
- Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā
- Projekts “Rūpēsimies par vidi!”
- Projekts “Kur dzīvosim?”
- Projekts “Mediju kritika”