ZZ.lv ARHĪVS

Piešķir pilsētas augstākos apbalvojumus

Maija Laizāne

2007. gada 24. maijs 23:57

1690
Piešķir pilsētas augstākos apbalvojumus

Jelgavas Domē apstiprināts pilsētas Apbalvojumu komisijas lēmums piešķirt Jelgavas pilsētas «Goda zīmi» Jelgavas 6. vidusskolas direktoram Alfrēdam Holstam un Jelgavas Ā. Alunāna teātra režisoram Arvīdam Matisonam.

Ā.Alunāna teātra režisors A. Matisons pilsētas augstākajam apbalvojumam izvirzīts par darbu sabiedrības integrācijas jomā, ieguldījumu jaunās paaudzes izglītošanā un pilsonisko aktivitāti, bet Jelgavas 6. vidusskolas direktors Alfrēds Holsts - par radošu un kvalitatīvu pedagoģisko darbu vispārējā izglītībā.

Savukārt pilsētas Pateicības raksti piešķirti LLU Meža fakultātes profesoram Imantam Liepam par augstu profesionālo meistarību un ieguldījumu mežkopības attīstībā, Valsts Sociālās apdrošināšanas aģentūras Jelgavas nodaļas inspektorei Laimai Indārei par augstu profesionālo meistarību un pilsonisko aktivitāti un Jelgavas 1.ģimnāzijas kultūras vēstures skolotājai Vijai Zelmenei par augstu profesionālo meistarību, skolas tēla popularizēšanu un sabiedrisko aktivitāti.

Jelgavas pilsētas augstākie apbalvojumi apstiprināti 1998. gadā Latvijas valsts 80. gadadienā. Tie tiek pasniegti divas reizes gadā - pilsētas svētkos un valsts dibināšanas gadadienā.