ZZ.lv ARHĪVS

Soliņi iegūst jaunu krāsu

Gaitis Grūtups

2007. gada 28. maijs 15:41

1910
Soliņi iegūst jaunu krāsu

Svaigi krāsoti Raiņa parka soliņi un iespēja noskatīties teātra izrādi - tie ir galvenie jelgavnieku ieguvumi pēc būvmateriālu veikala «K -rauta» rīkotās parka sakopšanas akcijas.

«Pāris stundās puse Raiņa parka pa perimetru ir apieta,» skatoties uz soliņu krāsošanas pirmajiem rezultātiem, teica veikala darbinieks Oskars Gerners, kas kopā ar māsu Kristīni un viņas skolas biedreni Agnetu Briģi čakli darbojās vienā no trim krāsotāju komandām.

Turpat blakus darbojās arī jelgavnieks, sportists un Rīgas Jaunā teātra aktieris Aleksandrs Radzēvičs. Viņš šajā pasākumā piedalījās kā «K - rauta» reklāmas seja - «Slinkuma maiss» un aicināja garāmejošos jelgavnieku piesēst uz svaigi krāsotiem soliņiem un «palāpīt slinkumu.» To gan neviens nevēlējās.

Pensionāre Irīna, kas turpat apkārtnē vāca tukšās pudeles, «Ziņām» atzina, ka soliņiem jauna krāsa nāk pa labu, taču ar to vien nepietiekot, lai parkā būtu kārtība. Šeit netrūkstot dzērāju un agresīvu ļautiņu, bet tajā pat laikā pa parku uz bērnu un jauniešu centru «Junda» dodas jaunā paaudze.

Vakarā uz vides sakārtošanas nots ar minētā tirdzniecības uzņēmuma atbalstu Jelgavas kultūras namā paredzēta pieaugušajiem domāta ļeļļu teātra izrāde «Atpūta lamatās», ko iestudējusi radošā apvienība «Umka.lv».