ZZ.lv ARHĪVS

«Pilsētas pasāžas» netīrajos stiklos vaino iedzīvotājus

Edgars Kupčs

2007. gada 5. jūnijs 11:48

3671
«Pilsētas pasāžas» netīrajos stiklos vaino iedzīvotājus

Jelgavnieku bažas, ka tirdzniecības centra «Pilsētas pasāža» logu virsmas tiek tīrītas pārlieku reti, sabiedriskā centra vadība komentē kā iedzīvotāju vainu - telpu apkopšanas dienesti strādājot pietiekami intensīvi, taču apmeklētāji nedomājot atstāj pirkstu nospiedumus uz tikko tīrītā stikla.

«Pilsētas pasāžas» apmeklētājai Ārijas kundzei raizes sagādā tas, ka tik modernā un plaši apmeklētā centrā reti kad ieejas durvju stikli ir tīri. Viņai nav pārliecības, ka tur tiek ievērotas visas sanitārās prasības.

Kā «Ziņām» skaidro tirdzniecības centra «Pilsētas pasāža» direktore Inita Bendzule-Kristalte, stiklotās virsmas tāpat kā visas telpas ģenerāli tiek uzkoptas reizi dienā pulksten sešos no rīta. Pa dienu centrā (lielveikalā «Maxima» un citās tirgotavās par tīrību rūpējas telpu nomnieki) nodarbinātas divas dežūrapkopējas, kam pietiekami daudz darba sagādā jelgavnieku pavirši nomesto pirkuma čeku un citu nevajadzīgo lietu savākšana. Pēc I.Bendzules-Kristaltes sacītā, centra apmeklētāji esot diezgan nevīžīgi - drīz vien uz stikliem parādoties pirkstu nospiedumi un citi netīrumi. Viņa norāda, ka pilsētas iedzīvotāji arī nekautrējas no puķu kastēm un dobēm zagt dēstus.

Pilsētnieki savukārt akcentē vēl kādu tirgotavas ķibeli - lietus laikā ieejot centrā pa apļveida durvīm, «uz galvas tekot ūdens». I.Bendzule-Kristalte teic, ka agrāk šāda problēma esot bijusi. Pēdējā laikā sūdzības neesot saņemtas, bet lasītāju informācija tikšot pārbaudīta.