ZZ.lv ARHĪVS

Apbalvo labākos sportistus

Lauris Daukšte

2007. gada 13. jūnijs 14:40

1158
Apbalvo labākos sportistus

Trešdien Jelgavas pilsētas Domē Sporta servisa centrs (SSC) sveica maija mēneša labākos Jelgavas sportistus. Lielākā daļa «Sporta laureāta» piemiņas suvenīru tika pauerliftingistiem.

Par labākajiem aizvadītajā mēnesī SSC atzinis - trenera Sergeja Vasjkova audzēkni, sambisti Marinu Mazuri, kā arī Edmunda Jansona trenētos pauerliftingistus Aleksandru Smelovu, Maksimu Trubačistovu, Ģirtu Reinhodu un Ivaru Ozolu.

M.Mazure kļuvusi par Eiropas sambo meistarsacīkšu uzvarētāju jauniešu konkurencē. Savukārt smagatlēti izcīnījuši četras zelta un vienu bronzas medaļu Eiropas GPC čempionātā Vācijā.

Atzinības rakstus pasniedza visiem Jelgavas sportistiem, kas kļuvuši par valsts čempioniem. Mēneša laikā mūsējie uz Jelgavu atveduši deviņas augstākā kaluma godalgas. To izdarījuši jaunie džudisti Krišs Upenieks (treneris Kims Usačevs), Romāns Daņilovs (Sergejs Vasjkovs), Andrejs Rebrovs (Guntis Malējs), smaiļotājs Andrejs Šudeiķis (Sergejs Bobkovs) kā arī peldētāji Viktors Vovruško (divkārtējs čempions), Pāvels Belouss, Māris Lencēvičs un Jaroslavs Orbidāns.

Savukārt Jelgavas Specializētās peldēšanas skolas pirmā komanda (V.Vovruško, P.Belouss, M.Lencēvičš, J.Orbidāns, Viktorija Paegle, Agnese Bikoviča, Ilona Badune, Jana Kudrajvceva, Ģirts Ģīrupnieks un Ernests Lāčaunieks) uzvarējuši Latvijas vasaras čempionātā. Sveica arī peldētāju treneres Astru Ozoliņu, Jeļenu Visocku, Anželiku Paegli un Ingu Arnīti.