ZZ.lv ARHĪVS

papildināta - Lielās ielas un Čakstes bulvāra krustojumā luksoforiem būs papildsekcijas

Edgars Kupčs

2007. gada 18. jūnijs 23:18

1150
papildināta - Lielās ielas un Čakstes bulvāra krustojumā luksoforiem būs papildsekcijas

Autovadītājiem, kas brauc pa J.Čakstes bulvāri virzienā uz Lielo ielu, būs neilgi jāpacieš zināmas neērtības, jo SIA «Mītavas elektra» krustojuma luksoforiem tiek liktas papildsekcijas. Ar to palīdzību plānots mazināt sastrēgumus un avārijas situācijas, jo tur pērn reģistrēts visvairāk sadursmju pilsētā.

Gan šoferi, gan «Ziņas» jau vairākkārt aicinājuši vietējo varu pievienot J.Čakstes bulvāra un Lielās ielas krustojumā luksoforiem papildsekcijas. Līdz šim autovadītājiem radās grūtības brīdī, kad no Driksas tilta vajadzēja nogriezties pa kreisi uz J.Čakstes bulvāri. Savukārt virzienā no tā uz Lielo ielu bija pārāk īss zaļā signāla laiks. Šoferiem bija radītas zināmas neērtības, kuru rezultāts - biežas avārijas. Taču pašvaldība lēmumu uzlabot satiksmi pieņēmusi tikai šogad.

Kā skaidro SIA «Mītavas elektra» inženieris Raitis Jankovskis, līdz pirmdienas pēcpusdienai izdevies uzlikt jaunās papildsekcijas, bet otrdien plānots darbus turpināt un pārslēgt luksoforu uz jauno režīmu.

Darbu laikā izslēgtā regulētāja dēļ sadursmes krustojumā nenotika.

Zinot, ka turpmāk satiksme J.Čakstes bulvāra un Lielās ielas krustojumā būs daudz ērtāka, autovadītāji ir ar mieru paciest grūtības, kas rodas luksofora režīmu maiņas laikā.