ZZ.lv ARHĪVS

Apbalvoti pieklājīgākie autobusu šoferi

Lāsma Antoneviča

2007. gada 22. jūnijs 14:09

1123
Apbalvoti pieklājīgākie autobusu šoferi

Piektdien SIA «Jelgavas Autobusu parks» (JAP) zālē notika pieklājības mēneša akcijas laureātu apbalvošana.

Tā kā autobusu šoferu darbs norit maiņās, visus sveicamos šoferus sapulcināt vienkopus vienā laikā arī šoreiz nebija iespējams, un klāt nebijušajiem diplomi un naudas balvas tiks pasniegtas atsevišķi.

Kā jau iepriekš ziņots, pasažieri visvairāk balsojuši par Igoru Rodņikovu, Ivanu Mistjukeviču, Anatoliju Lubņevski, Normundu Bendrupu un Rihardu Danšinu. Šie šoferi saņēma diplomus un 100 latu naudas balvas.

SIA «Jelgavas Autobusu parks» (JAP) pirmo reizi rīkotajā pieklājības mēneša akcijā, kas risinājās maijā, par laipnākajiem un labākajiem sava darba darītājiem autobusu šoferiem balsots apmēram 1500 reižu.

Apkopojot akcijas rezultātus, JAP vadība atzīst, ka atsaucība bijusi necerēti liela - savu viedokli par Jelgavas sabiedriskā transporta vadītāju darbu pasažieri izteikuši balsošanas anketās, kurās lūgts novērtēt šoferīšu laipnību, punktualitāti, nosvērtību, mieru, ceļa satiksmes noteikumu ievērošanu un citas īpašības.

Pasažieri minējuši arī savus novērojumus: izpalīdzīgs, patīkams, «rullē», ar labu humora izjūtu, glīti ģērbies, noskuvies, paskaidro, ja jautā par pieturām un tamlīdzīgi.

Otrajā vietā ierindojās Agris Reinholds, Rihards Čušs, Dainis Šlāpins, Aleksandrs Sudovcevs un Vjačeslavs Ņečajs, kuriem piešķirta 50 latu naudas balva, bet 25 lati un trešā vieta tika Laimonim Šmitam, Augustam Novickim, Gunāram Karlinskim, Jevgenikam Bogdanovam, Konstantīnam Budarinam un Valērijam Tomam.

Akcijas mērķis - veicināt abpusēji patīkamu komunikāciju starp pasažieriem un autobusu šoferīšiem - ir veiksmīgi īstenots: sabiedriskā transporta vadītāji kļuvuši smaidīgāki, saņemot uzslavas arī no pasažieriem, atzīst JAP pārstāvji.