ZZ.lv ARHĪVS

«Esmu pārliecināts, ka uz referendumu ir jāiet...»

Edgars Sauka

2007. gada 25. jūnijs 10:08

735
«Esmu pārliecināts, ka uz referendumu ir jāiet...»

Arnis Burmistris, zemnieku saimniecības «Vilciņi» direktors, biedrības «Zemnieku saeima» valdes loceklis, Jelgavas rajona Lauksaimnieku apvienības vadītājs:

- Pilnā mērā esmu pārliecināts, ka uz referendumu jādodas, un balsojums būs ne tikai pret grozījumiem drošības likumos, bet arī kā pretestība pašreizējās valdības darbam.

Kad pavasarī tika vākti paraksti, diemžēl nebiju Latvijā, taču noteikti atbalstīju un aicināju visus parakstīties par referenduma rīkošanu.

Uzskatu, ka pašreizējā valdība sevi ne no tās labākās puses parāda ne tikai ar drošības likumu grozījumiem. Tautas partija pēdējos gados iekrājusi neviennozīmīgi vērtējamās skandalozās privatizācijas, bet valdošā koalīcija aizvien vairāk atbalsta nevis ražošanu, bet tirdzniecību, kas Latvijai dod mazāku labumu.

Nekas jau labāk mūsu valstī nekļūst! Zemi ļauj iztirgot ārzemniekiem, strādā tikai pašu labuma gūšanai. Ne velti ministri Latgalē un citos novados sapirkuši lielas zemes platības, ko tagad jāpaspēj par augstām cenām iztirgot - tādēļ nav laika domāt par valstiskām lietām un iedzīvotāju labklājības celšanu.