ZZ.lv ARHĪVS

Piektdienas pilnmēness bērni

Lāsma Antoneviča

2007. gada 7. augusts 15:00

2093
Piektdienas pilnmēness bērni

Raugoties uz 3.augusta ailīti Jelgavas pilsētas slimnīcas Dzemdību nodaļas jaundzimušo tabulā, ņirbst acis, jo diennaktī pasaulē nākuši 12 mazuļi - šogad lielākais skaits.

Dzīves pirmos mirkļus Jelgavā piedzīvot savam pirmdzimtajam dēliņam novēlējuši talsinieki Viktorija un Kaspars Grīvas un šo izvēli nenožēlo. Puisēns, kuram vārds vēl tikai top, piedzima 7.augustā pēc septiņiem rītā 3290 gramus smags un 52 centimetrus garš.

Ilgi gaidīta meitiņa piepulcējusies Tatjanas Sergejevas un Nikolaja Kvarcānija ģimenei no Elejas. Mazā Nikola piedzima 5.augustā ap vakara ziņu laiku 53 centimetrus gara un 3290 gramus smaga. Turpmāk māsiņu aizstāvēs trīs brāļi - 15 gadus vecais Arturs, divus gadus jaunākais Maksims un vienpadsmitgadīgais Valentīns.

«Lai dēliņš aug liels, gudrs un skaists,» savam mazulim vēl māmiņa Oksana Kiseļova. Markusa dzimšanas brīdī 6.augusta pievakarē, kad puisēns nāca pasaulē 3200 gramus smags un 50 centimetrus garš, piedalījās arī tētis Normunds Puišelis. Ģimene dzīvo Jelgavā un teic lielu paldies vecmātei Sanitai.

Par savu pirmdzimto turpmāk būs nomodā, viņu mīlēs, rūpēsies un audzinās Kristīne Mohovikova un Oļegs Volkovs no Jaunsvirlaukas. Ņikita pasaulē nāca 6.augustā 2730 gramus smags un piecdesmit ar pusi centimetrus garš.

Liels palīgs māmiņai sava brālīša, kam vārdiņš vēl tiek domāts, kopšanā solās būt četrus gadus vecā Ksenija. Puisēns piedzima 3. augusta vakarā, sverot četrus kilogramus un esot 54 centimetri garam, vecākiem Nataļjai un Aigaram Javorovičiem no Kalnciema.