ZZ.lv ARHĪVS

Mazuļa pirmais smaids

Lāsma Antoneviča

2007. gada 21. augusts 16:28

1805
Mazuļa pirmais smaids

Jelgavas pilsētas slimnīcas Dzemdību nodaļā no 17. līdz 21.augustam siltās saulītes glāstus vairāk sākuši sajust 15 mazuļi - astoņas meitenītes un septiņi puisīši.

Ar diviem dēliem bagāti kļuvuši jelgavnieki Rita un Vladimirs Ņikiforovi. Daniēls piedzima svētdienas, 19.augusta, pievakarē 4200 gramu smags un 55 centimetrus garš. Lielās pārmaiņas ģimenē vēl nevar aptvert sešgadīgais brālis Vladislavs, stāsta māmiņa.

Trešais bērniņš pasaulē nāca jelgavnieku Natālijas Gušķinas un Andreja Siliņa ģimenē. Brīnīties par mazo Jānīti, kas piedzima 20.augusta rītā 3450 gramu smags un 52 centimetrus garš, nevar vien beigt nepilnus trīs gadus vecais brālis Vitālijs un gadu vecā māsiņa Adriāna, stāsta bērnu māmiņa.Četrgadīgā Anna kopīgām māsu lietām paaugamies nu gaida mazo Elizabeti. Meitenīte piedzima 19.augusta vakarā 4520 gramu smaga un 55 centimetrus gara vecākiem no Jelgavas Vitai un Andrim Zagsiem, kuri lielajā notikumā bija kopā un teic paldies visas nodaļas personālam, bet īpaši vecmātei Valijai.Māsiņu nepilnus trīs gadus vecajam Maksimiliānam sarūpējuši vecāki Irina un Deniss Račiki, dāvājot dzīvību mazajai Anastasijai. Miegā smaidošā meitenīte pasaulē nāca 19.augustā, sverot 3300 gramu un esot pusmetru gara. Ģimene dzīvo Jelgavā.Vēlreiz piedzīvot mazuļa brīnumu lemts jelgavniekiem Sandrai Bolmanei un Jurijam Auziņam no Jelgavas. Par to gādās Amandiņa, kas pasaulē ieradās 18.augustā teju četrus kilogramus smaga un 53 centimetrus gara. Par māsiņu priecīgi lielie bērni - 18 gadus vecais Artis, sešpadsmitgadīgā Līga un 14 gadu vecais Viesturs.«Vīrs vēl aizvien ir šokā,» smej nu jau divu bērnu māmiņa Anna Parigina par sava dzīves drauga Oļega Parigina piedalīšanos dēla pasaulē nākšanas notikumā. Georgijs piedzima 20.augustā, sverot 3800 gramu un esot 51 centimetru garš. Viņu ar nepacietību mājās gaida septiņus gadus vecā māsa Anastasija.