Pustūkstotim tiks pa našķim

Ar divpadsmit dažāda veida uzkodām Piena, maizes un medus svētkos apmeklētājus gatavojas cienāt Jelgavas Amatu vidusskola, kuras topošie pavāri un konditori francūža Bruno Šaperona vadībā jau visu piektdienu nodarbojās ar cienasta gatavošanu.
B.Šaperons lēš, ka audzēkņu sagatavoto našķu pietiks apmēram pustūkstotim svētku dalībnieku. Jaunie konditori radījuši arī īstu mākslas darbu no 1500 vēja kūciņām, kas rotātas ar karameļu glazūru un citām gardām lietām. Bez saldiem gardumiem virtuvē vieta bija atvēlēta arī karpačo gatavošanai. Audzēkņi piektdien aktīvi darbojās un nebūt nesūkstījās, ka tādā veidā tiek pavadīta teju pēdējā brīvdiena pirms jaunā mācību gada sākuma.
Kategorijas
- Vietējās ziņas
- Jelgava
- Jelgavas novadā
- Ozolnieku novadā
- Latvijas ziņas
- Dobeles, Tērvetes un Auces novadā
- Ekonomika
- Uzņēmējdarbība
- Darba tirgus
- Citas ziņas
- Eiro 2014
- Politika
- Vēlēšanas 2011
- Saeimas vēlēšanas
- Citas ziņas
- Pašvaldībās
- Pašvaldību vēlēšanas 2017
- Saeimas vēlēšanas 2018
- Eiropas Parlamenta vēlēšanas 2019
- Asā hronika
- Policijas ziņas
- VUGD
- Tiesu ziņas
- Citas ziņas
- Kultūra un izklaide
- Teātri
- Izstādes
- Bibliotēkas
- Koncerti
- Citas ziņas
- Kas? Kur? Kad?
- Sports
- Basketbols
- Futbols
- Vieglatlētika
- Citas ziņas
- Hokejs
- Volejbols
- Veselība
- Aktuāli
- Padomi
- Slimnīcās
- Citas ziņas
- Stārķa ziņas
- Lietotāju raksti
- Foto/Video
- Reklāmraksti
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Pasākumi un izstādes
- Chocolate & Pepper
- Video
- Aizsaulē
- Statiskas lapas
- Centrāle!
- Dzīvesstils
- Receptes
- Māja un dārzs
- Hobiji
- Pašizziņa
- Citas ziņas
- Mīluļi
- Projekti
- Projekts “Saimnieko gudri”
- Projekts “Kultūras nesēji Zemgalē”
- Projekts “Redzi apslēpto”
- Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā
- Projekts “Rūpēsimies par vidi!”
- Projekts “Kur dzīvosim?”
- Projekts “Mediju kritika”