ZZ.lv ARHĪVS

Kate mēbeļu daudzpusība

2021. gada 4. decembris 00:00

31
Kate mēbeļu daudzpusība

Mēbeļu salons Kate klientiem piedāvā ekskluzīvas mēbeles māju un biroju iekārtošanai. Ilgā gadu pieredze sniedz zināšanas un resursus piemeklēt tieši to, kas ir vajadzīgs, atrodot zelta vidusceļu starp klienta vēlmēm un iespējām telpu noformēšanā, un piedāvājumu. Papildus tam, tiek sniegtas interjera dizainera konsultācijas, lai noskaidrotu interesējošos jautājumus par telpu iekārtojumu un piemeklētas labākās opcijas. Iekārtojot mājokli vai biroja telpas, par pamatu mēbeļu izvēlei jāņem dažādi faktori – telpas platība, funkcija, tas, kāda veida mēbeles ir vēlme iegādāties un, protams, finansiālā puse. Mūsdienās ir tā laime atrast piemērotus risinājumus katram klientam – gan tiem, kas vēlas askētisku un gaumīgu interjeru, gan tiem, kas vēlas mazliet ekstravagances.

Neskaitāmas mēbeļu variācijas mājoklim un birojiem
Mēbeļu salona Kate piedāvājums fokusējas gan uz dzīvojamās platības, gan biroju iekārtošanu. Salona interneta vietnē kate.lv ir iespējams iepazīties ar piedāvāto mēbeļu klāstu un izvēlēties nepieciešamo. Liela uzmanība tiek pievērsta sīkām detaļām, kas mēbeles padara funkcionālākas, gaumīgākas un interesantākas. Piemēram, biroja galdi ir pieejami ar regulējamu augstumu, kas ir svarīgi tiem, kuri darbā pavada ilgas stundas sēžot pie datora. Iespēja pārvērst parastu galdu par stāvgaldu, galdu papildaprīkojums, dažāda veida ergonomiski darba krēsli palielina produktivitāti un darba ražīgumu, turklāt, sniedz pozitīvu ietekmi arī uz veselību. Savukārt mājokļa iekārtošanai iespējams atrast visu, sākot ar dīvāniem un gultām un beidzot ar paklājiem, aizkariem un pat terases mēbelēm.

Kādēļ izvēlēties Kates salonu?
Kate mēbeļu veikala lielākais trumpis ir prasme izprast klienta vēlmes un atspoguļot tās interjerā. Smagnējo, garlaicīgo un vienveidīgo mēbeļu posms ir palicis pagātnē un iespēju izvēlēties un atrast to, ko sirds kāro, netrūkst. Gaumīgas un kvalitatīvas dzīvojamās telpās izveidošana var būt kā stāsts ar turpinājumu, pakāpeniski piemeklējot un papildinot telpu ar dažādām mēbelēm, kas papildina jau esošās, un aksesuāriem, kas ir kā punkts uz “i”. Interjera dizainera konsultācija ir pieejama arī tiešsaistē, kas sniedz daudz priekšrocību, piemēram, iespējams aplūkot telpas uzreiz, apmainīties viedokļiem un uzklausīt profesionāļa domas.