ZZ.lv ARHĪVS

Ugunsdzēsēji glābēji Zemgalē likvidē spēcīgās snigšanas sekas

zz.lv

2021. gada 3. decembris 09:34

168
Ugunsdzēsēji glābēji Zemgalē likvidē spēcīgās snigšanas sekas

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 2. decembra pulksten  6.30 līdz 3. decembra pulksten 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigāde saņēma 12 izsaukumus uz glābšanas darbiem, informē VUGD.

Vakar no rīta Bauskas novada Iecavas pagastā un Rūpniecības ielā Jelgavā vieglās automašīnas bija ieslīdējušas grāvī. Cilvēki no tām bija izkļuvuši paši saviem spēkiem un ugunsdzēsēji glābēji atvienoja akumulatora klemmes.

Dobeles novada Bērzes pagastā pēc ceļu satiksmes negadījuma ugunsdzēsēji glābēji ar troses palīdzību no ceļa novilka divas automašīnas un sakārtoja brauktuvi.

Vakar un šorīt Dobeles novada Bērzes pagastā, Melnezera ielā Tukumā, Tukuma novada Lapmežciema pagastā, Jelgavas novada Elejas pagastā, Tukuma novada Kandavas pagastā, Bauskas novada Viesturu pagastā, Jelgavas novada Cenu pagastā un Tukuma novada Smārdes pagastā ugunsdzēsēji glābēji sazāģēja uz ceļa braucamās daļas nokritušus kokus. Šorīt Zemgalē ugunsdzēsēji glābēji turpina doties uz izsaukumiem, kuros nolauzti koki aizšķērso brauktuvi.

Visā Latvijā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 56 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 36 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.


Foto: pixabay.com