ZZ.lv ARHĪVS

Piedāvā savas preces un pakalpojumus kā dāvanas

2021. gada 27. novembris 00:00

48
Piedāvā savas preces un pakalpojumus kā dāvanas

Veidojot pašmāju uzņēmumu, ir svarīgi atrast savu mērķauditoriju un uzturēt regulāru kontaktu ar savas mājaslapas un sociālo mediju palīdzību. Tik pat svarīgi ir popularizēt savu uzņēmumu arī citās platformās – piemēram, specializētos dāvanu blogu rakstos un piedāvājumos.

Viens no veidiem, kā sasniegt plašu mērķauditoriju, ir pozicionēt savus ražotos produktus kā lieliskas dāvanas dažādos svētkos. Mūsdienās vairums cilvēku dāvanu idejas meklē tieši internetā, tāpēc ir svarīgi, lai meklējuma laikā viņi pavisam vienkārši varētu atrast arī tava uzņēmuma produkciju.

Lieliska vietne, kurā popularizēt savus produktus kā piemērotas dāvanas svētkos, ir specializētais dāvanu blogs TopDavanas.lv.

Popularizē savus produktus TopDavanas.lv blogā

262473__619ce63c3608d.jpg

Blogs TopDavanas.lv ir vieta, kur iespējams reklamēt savas preces un pakalpojumus kā lieliskas dāvanas dažādos svētkos. Tā ir platforma, kur pārredzamā veidā tiek apkopoti dāvanu piedāvājumi, kā arī veidoti dāvanu ieteikumu raksti konkrētos svētkos vai konkrētam saņēmēju lokam.

Produkcijas popularizēšana
Galvenais ieguvums, sadarbojoties ar dāvanu ideju blogu, ir savu produktu vai pakalpojumu reklāma plašākam cilvēku lokam. Ja tavam uzņēmumam ir ļoti specifiska auditorija, tad ar dāvanu ideju bloga palīdzību tavu piedāvājumu varētu sasniegt arī citi interesenti.

TopDavanas.lv platformā uzņēmumu produkti tiek reklamēti divos veidos – dāvanu ideju katalogā un dāvanu ideju rakstos. Katalogā klients redzēs tava produkta īsu aprakstu, kā arī vietu, kur to iespējams iegādāties. Savukārt dāvanu ideju rakstā tavs produkts tiks reklamēts kā lieliska dāvana konkrētiem svētkiem vai saņēmējiem. 

Atrodies starp Latvijā pazīstamiem uzņēmumiem
Vēl viens bonuss ir iespēja izvietot savus produktus vai pakalpojumus starp daudziem Latvijā pazīstamiem uzņēmumiem. Šī ir īpaši laba iespēja izcelties arī mazajiem ražotājiem.

Veiksmīgs piemērs ir pašmāju uzņēmums FromMe.lv, kas šādā veidā popularizē gan sevi, gan arī savus sadarbības partnerus. Tā kā FromMe dāvanas ir dāvanu karšu serviss, tad ir ļoti svarīgi parūpēties par to, lai piedāvātās dāvanas sasniegtu plašu mērķauditoriju.

Dāvanu iedalījums pēc saņēmēja, svētkiem un vērtības
Pirms sākt piedāvāt savus produktus, ir vērtīgi jau uzreiz zināt, kam tie tiek piedāvāti un kāpēc. Blogs TOP DĀVANAS sadala dāvanu piedāvājumus pēc vairākiem filtriem – saņēmējs, svētki, dāvanas vērtība un cena. 

Līdz ar to ikviens dāvanas meklētājs atradīs tava uzņēmuma produktu tev atbilstošajās sadaļās. Tavā pārziņā būs noteikt savus klientus un svētkus, kuros tava dāvana ir vispiemērotākā.