ZZ.lv ARHĪVS

Juridiskie pakalpojumi dažādu nozaru uzņēmumiem

2021. gada 28. novembris 00:00

29
Juridiskie pakalpojumi dažādu nozaru uzņēmumiem

Zvērinātu advokātu birojs “Ellex Kļaviņš” ir daļa no Baltijas valstīs lielākās un visaugstāk novērtētās advokātu biroju apvienības “Ellex”. Advokātu biroju alianse “Ellex” ir primārā izvēle daudziem starptautiskajiem un arī vietējiem uzņēmumiem, kuriem ir nepieciešamas juridiskās konsultācijas Latvijā un Baltijā. Laika gaitā birojs piedzīvojis ievērojamu attīstību un izaugsmi, konsultējot starptautiskos un vietējos finanšu pakalpojumu sniedzējus, ražotājus, kā arī tehnoloģiju, infrastruktūras, farmācijas, tirdzniecības un daudzu citu nozaru uzņēmumus. Tiek piedāvāti dažādi juridiskie pakalpojumi visās uzņēmējdarbības tiesību jomās.

Juridiskie pakalpojumi
“Ellex Kļaviņš” ir pilna servisa advokātu birojs un sniedz pakalpojumus visās svarīgākajās uzņēmējdarbības tiesību jomās, kas iedalās trīs pamatgrupās – darījumi (uzņēmumu iegāde un apvienošanās, nekustamā īpašuma darījumi, darījumi apdrošināšanas nozarē, finanšu darījumi u.c.), strīdi (strīdi konkurences tiesību jautājumos, enerģētikas nozarē, nekustamo īpašumu un būvniecības jomā, akcionāru strīdi, nodokļu strīdi, komercstrīdi, darījumu strīdi u.c.), un regulētās nozares (aviācija, banku darbība un finanšu pakalpojumi, datu aizsardzība, finanšu tehnoloģijas, intelektuālais īpašums, mediji, tehnoloģijas, telekomunikācijas u.c.). Strādājot pie lieliem un sarežģītiem projektiem, dažādās tiesību nozarēs praktizējoši juristi apvieno savas zināšanas, lai rastu efektīvus un kvalitatīvus juridiskos risinājumus. 

“Ellex Kļaviņš” juridisko pakalpojumu kvalitāte
Advokātu birojs “Ellex Kļaviņš” ir ekskluzīvs Latvijas pārstāvis pasaules vadošajā starptautiskajā neatkarīgu advokātu biroju asociācijā Lex Mundi, kas nodrošina augstas kvalitātes juridiskās palīdzības pieejamību vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē. Lex Mundi uzņem tikai vienu vadošo advokātu biroju katrā jurisdikcijā, un tā ir juridiskās nozares izcilības zīme. Piederība šim globālajam tīklam nozīmē atbilstību augstiem kvalitātes standartiem, kas tiek regulāri pārbaudīti. Mūsu pārstāvniecība Lex Mundi dod unikālu priekšrocību saviem klientiem nodrošināt kvalitatīvu pieeju vairāk nekā 21 000 vadošo advokātu visā pasaulē. Katrs no sadarbības partneriem ir savas jurisdikcijas līderis, tādējādi, apvienojot kompetenci un pasaules pieredzi, tiek atrisināti izaicinošākie klientu darījumi un strīdi. 

Tāpat “Ellex Kļaviņš” ir arī starptautiskās profesionālo biznesa pakalpojumu sniedzēju asociācijas World Services Group (WSG) biedrs. Asociācijā ir vairāk nekā 130 uzņēmumi, kuri darbojas 115 valstīs. WSG biedrus ievēl tās direktoru padome, pamatojoties uz stingriem atlases standartiem – biedram ir jābūt vienam no vadošajiem uzņēmumiem savā pakalpojumu jomā nacionālajā vai starptautiskajā mērogā ar visaugstāko profesionālo reputāciju.