ZZ.lv ARHĪVS

Atsākas volejbols; līdzjutējiem – tiešraides

Maija Laizāne

2021. gada 19. novembris 12:32

100
Atsākas volejbols; līdzjutējiem – tiešraides

Latvijas volejbolisti šonedēļ atgriezušies pie pilnvērtīga sacensību kalendāra. Pirmo spēli pēc epidemioloģiskās situācijas dēļ noteiktā pārtraukuma trešdien izbraukumā aizvadīja „Biolars/Jelgava/MSĢ” jaunieši, trijos setos atzīstot „RTU/Robežsardze/Jūrmala” pārākumu, bet VK „Jelgava” dāmas šovakar pulksten 20 un rīt pulksten 16 Jelgavas Sporta hallē uzņems igauņu vienības „Barrus/Võru VK” un „TŰ/Bigbank” no Tartu.

„Diemžēl epidemioloģisko ierobežojumu dēļ, kas pat „zaļajā režīmā” prasa noteikt personalizētas sēdvietas, līdzjutējiem šoreiz varēsim piedāvāt tikai tiešraidi mūsu mājas lapā,” informē VK „Jelgava” prezidents Vladislavs Beitāns.

No Latvijas komandām jelgavnieces patlaban Baltijas līgas turnīra tabulā ar deviņiem punktiem četrās spēlēs ieņem piekto, „RVS/LU” ar sešiem punktiem četrās cīņās – astoto, „RSU/MVS” ar četriem punktiem sešos mačos – devīto, bet “Daugavpils Universitāte”/“MiLATss” ar vienu punktu četrās cīņās – 11. vietu, taču līgas 12 dāmu komandas aizvadījušas dažādu spēļu skaitu, līdz ar to spēku salīdzinājums tabulas kontekstā ir nosacīts.

Līdzīga situācija ir Latvijas čempionātā vīriešiem, kur deviņu komandu konkurencē patlaban piekto aili ieņem VK „Ozolnieki”. Komanda turnīrā aizvadījusi četras spēles un sestdien izbraukumā tiksies ar VK „Ventspils”.


Foto: Ruslans Antropovs