ZZ.lv ARHĪVS

Andrim Misteram desmit punkti zaudējumā

Jānis Tiltiņš

2021. gada 17. novembris 11:04

44
Andrim Misteram desmit punkti zaudējumā

Jelgavnieks Andris Misters, kurš 2021./2022.gada sezonu iesācis Igaunijas vicečempionu vienībā “Parnu Sadam”, 14.novembra Igaunijas - Latvijas basketbola līgas spēlē guva desmit punktus, taču ar to bija par maz, lai pieveiktu igauņu “TalTech” vienību – 60:61. Šodienas, 17.novembra “Zemgales Ziņās” var lasīt plašāku interviju ar Jelgavas basketbolistu.

29 gadus vecais basketbolists, kurš savas profesionālās karjeras laikā divas sezonas spēlējis “VEF Rīga” rindās un pēdējās divas sezonas - Spānijas otrajā līgā kluba “Melilla” rindās, ir pārcēlies uz Igauniju.

14.novembra Igaunijas-Latvijas basketbola līgas regulārā čempionāta spēlē jelgavnieks laukumā pavadīja 23 minūtes, kuru laikā sakrāja desmit punktus un kļuva par komandas otru rezultatīvāko spēlētāju. Aizsarga kontā arī septiņas izcīnītas bumbas zem groziem.

Andris Misters līdz šim Igaunijas-Latvijas basketbola līgas čempionātā piecās aizvadītajās spēlēs vidēji laukumā pavadījis 25 minūtes, kuru laikā caurmērā guvis 9,6 punktus, realizējot 39,1% no raidītajiem tālmetieniem, kā arī izcīnījis 2,6 atlēkušās bumbas un atdevis 2,6 rezultatīvas piespēles.

Sezonas sākumā Pērnavas kluba rindās FIBA Eiropas kausa kvalifikācijas turnīra divos mačos pret Austrijas un Izraēlas komandām A.Misters izcēlās ar vidēji 15 gūtajiem punktiem.



Foto: Margit Kabin, "Parnu Sadam"