ZZ.lv ARHĪVS

Janetai Rozentālei karjeras rekords NCAA

Jānis Tiltiņš

2021. gada 17. novembris 09:54

31
Janetai Rozentālei karjeras rekords NCAA

Spīdoši turpina spēlēt basketbolistes Janetas Rozentāles pārstāvētā “Florida Atlantic” universitātes komanda, kas Amerikas Nacionālās studentu sporta asociācijas 1.divīzijas basketbola regulārā čempionāta spēlē izcīnījusi otro uzvaru divās spēlēs. Dobelniece šoreiz izcēlās ar ļoti raženu sniegumu, uzstādot personīgo karjeras rekordu gūtajos punktos.

Regulārā čempionāta otrajā spēlē, šoreiz izbraukumā, J. Rozentāles “Owls” jeb pūces, tikās ar “Bethune-Cookman” universitādes komandu, kas tika pieveikta ar pārliecinošu 85:65.

Jelgavas Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkne devās savas komandas sākuma sastāvā, laukumā pavadīja 27 minūtes un kļuva par vienības otru rezultatīvāko spēlētāju, gūstot 18 punktus (2p. – 4/8, 3p. – 1/2, 1p. – 9/10), kas ir sportistes labākais rādītājs “Florida Atlantic” rindās. Uzbrucēja arī izcīnīja 11 bumbas zem groziem, atdeva trīs rezultatīvas piespēles un pārtvēra vienu bumbu.

Nākamā spēle būs liels izaicinājums “Florida Atlantic” dāmām, jo būs jātiekas ar Floridas štata “Miami” universitāti. Kopš 1997.gada šī komanda nav pārspēta, un 14 savstarpējās spēlēs J. Rozentāles pārstāvētā komanda ir piedzīvojusi zaudējumus. Mačs plānots 18.novembrī. Pērn dobelnieces pārstāvētā komanda pret nākamo pretinieci piedzīvoja zaudējumu ar 61:73.

Foto: no arhīva