ZZ.lv ARHĪVS

Kad izvēlēties ciparu kūku

2021. gada 14. novembris 00:00

60
Kad izvēlēties ciparu kūku

Kāpēc atstāt svētkus bez kūkas? Un kāpēc gan apaļās jubilejas neizcelt ar ciparu kūku? Tieši tā! Arī mēs nevaram atrast nevienu iemeslu kāpēc lielākus vai mazākus pavadīt bez izcilas burtu vai ciparu kūkas. Konditorejas studijas Kūkas Garda piedāvājumā atradīsiet visdažādākās tortes, kūkas un kūciņas. Bet kāpēc un kad izvēlēties ciparu kūku?

Lielisks akcents Taviem svētkiem
Burtu un ciparu kūkas papildinās ikvienus svētkus ģimenes lokā kā dzimšanas dienas un gadadienu svinības, tā arī korporatīvajiem pasākumiem, firmu jubilejas un skolas salidojumus. Un, protams, arī salds veids kā atzīmēt mazuļu mēnešu svētkus. Bet ja gada skaitlis nav tas, ko vēlaties redzēt uz sava svētku galda, tad kūku iespējams izveidot arī kūku kāda burta vai iniciāļu formā. Šādu variantu iespējams izvēlēties, arī svinot mīlestību, piemēram, izveidojot kūku jaunā pāru iniciāļu formā. Galvenais ir ļauties iedvesmai un radošajām idejām. 

Ne tikai skaisti, bet arī gardi
Burtu un ciparu kūkas ir ne tikai skaists, bet arī garšīgs svētku akcents. Tādēļ esam sagatavojuši trīs dažādas garšu variācijas - klasiskā, šokolādes un ogu. Kūkas pamatne veidota no smilšu mīklas divās kārtās, starp kurām lielisku akcentu dod svaigā siera krēms. Un kā tad bez gardām un vizuāli pievilcīgām dekorācijām? Tortes rotājam ar ogām, augļiem un mūsu pašu ceptiem bezē cepumiem. Bet, ja jūs vēlaties kaut ko izsmalcinātāku - rotājam kūkas ar ziediem, bet salduma mīļiem piedāvājam gan bezē cepumiņus, gan mastikas figūriņas vai citus saldumus. Mēs pieskaņosimies jūsu stilam un vēlmēm. 

Ko gardu vēl nobaudīt?
Protams, Kūkas Gardas plašajā klāstā nav tikai ciparu kūkas. Konditorejas studija piedāvā gan visdažādākās dzimšanas dienas kūkas katra gaumei, gan kāzu tortes, kas īpašo dienu padarīs vēl īpašāku. Mūsu plašajā piedāvājumā atradīsiet kūkas jebkura gaumei - gan siera kūkas gan modernas musa kūkas, gan protams, arī klasiskās vērtības šokolādes vai ogu pildījuma kūkas. Un bez šaubām, arī vizuālais noformējums katra gaumei un vajadzībām. Bet kad ar kūkām dzīve kļuvusi par saldu - ieskatieties uzkodu sadaļā. Tur atradīsiet gan kanapē maizītes, gan uzkodu plates un salātus glāzītes. Tas viss un vēl vairāk - konditorejas studijā Kūkas Gardas.