ZZ.lv ARHĪVS

Latvijas U-20 izlases kandidātos pieci no Jelgavas

Ruslans Antropovs

2021. gada 10. novembris 15:45

384
Latvijas U-20 izlases kandidātos pieci no Jelgavas

Latvijas hokeja U-20 izlases kandidātos iekļauti pieci spēlētāji no Jelgavas, kuri no 11. līdz 13. novembrim Jelgavas ledus hallē piedalīsies “Četru nāciju turnīrā”.

U-20 izlases sastāvā iekļauti divi “Jelgavas Ledus sporta skolas” audzēkņi – uzbrucējs Ričards Briņecs un aizsargs Mārtiņš Krišs Krūklītis.

Ričards šosezon spēlē Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda HK “Rīga” un arī pašmājas “Zemgale/LLU” sastāvā, bet gada sākumā ar Latvijas U-18 valstsvienību piedalījies Pasaules čempionātā.

Mārtiņš šosezon spēlē “Optibet” hokeja līgas komandā HS “Rīga”, kura vienlaicīgi ir Latvijas U-18 bāzes komanda. Iepriekšējā sezonā spēlēja “Zemgales Juniors” un “Zemgale/LLU” sastāvā.

Papildus šiem diviem jelgavniekiem, izlases kandidātu sastāvā iekļauti trīs vienlaicīgi “Zemgale/LLU” un “Zemgale Juniors” spēlējošie hokejisti – uzbrucēji Aleksis Ostaņkovičs (HS “Rīga” audzēknis)  un Daniels Andersons (Brocēnu NBJSS audzēknis), ka arī aizsargs Kristaps Glazeikins (“Tukuma HK” audzēknis.

10. novembrī komandas galvenais treneris Kārlis Zirnis nosauks izlases sastāvu un tad varēs saprast, kā ir veicies mūsu hokejistiem.

“Četru nāciju turnīrs” Jelgavas ledus hallē norisināsies no 11. līdz 13. novembrim bez skatītāju klātbūtnes. Latviešiem pretī stāsties Baltkrievijas, Dānijas un Austrijas vienaudži.

Decembrī U-20 izlases hokejisti piedalīsies Pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupā, kur ar Baltkrievijas, Dānijas, Norvēģijas, Kazahstānas un Ungārijas hokejistiem cīnīsies par iespēju iekļūt Elites divīzijā.

“Četru nāciju turnīra” spēle sola pārraidīt Latvijas Hokeja federācijas “YouTube” kanālā.

Sacensību grafiks

11. novembris

14:00

Baltkrievija – Austrija

11. novembris

18:00

Latvija - Dānija

12. novembris

14:00

Dānija – Baltkrievija

12. novembris

18:00

Austrija – Latvija

13. novembris

14:00

Dānija – Austrija

13. novembris

18:00

Latvija - Baltkrievija


Foto: Ruslans Antropovs