ZZ.lv ARHĪVS

Diennakts laikā Jelgavā nozagti četru auto priekšējie lukturi

LETA

2021. gada 5. novembris 15:34

1313
Diennakts laikā Jelgavā nozagti četru auto priekšējie lukturi

Aizvadītajā diennaktī Jelgavā nozagti četru auto priekšējie lukturi, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Jelgavā, Atmodas un Satiksmes ielā, laika posmā no trešdienas pēcpusdienai līdz ceturtdienas rītam, vienai "Volkswagen Touareg" un trīs "Volvo" automašīnām garnadži izsituši vadītāja puses durvju loga stiklus un no transportlīdzekļiem nozaguši abus priekšējos lukturus.

Policija strādā, lai atklātu šos noziegumus, un atkārtoti uzsver, ka būtiska loma automašīnas lukturu aizsardzībā ir arī automašīnu īpašnieku rūpēm par drošību un papildu drošības aprīkojuma uzstādīšanai. Viena no efektīvākajām aizsardzības metodēm pret autodetaļu zādzībām ir to marķēšana un motora pārsega bloķēšanas iekārtas uzstādīšana.

Šogad pirmajos desmit mēnešos Jelgavas iecirkņa apkalpojamā teritorijā ir reģistrētas 44 zādzības no transportlīdzekļiem, kas ir par 12 gadījumiem mazāk nekā pērn tādā pašā laika posmā.

Likumsargi atgādina, ka, redzot aizdomīgas darbības pie savas vai cita iedzīvotāja automašīnas, nekavējoties jāzvana policijai pa tālruņa numuru 110.

Foto: no arhīva