ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavā piedāvā bezmaksas tiešsaistes vingrošanas nodarbības biroju darbiniekiem

zz.lv

2021. gada 27. oktobris 12:12

175
Jelgavā piedāvā bezmaksas tiešsaistes vingrošanas nodarbības biroju darbiniekiem

Lai popularizētu veselīgu dzīvesveidu un piedāvātu Jelgavas uzņēmumu darbiniekiem veselību veicinošas aktivitātes darba vietā, Jelgavas Sociālo lietu pārvalde aicina pilsētas uzņēmumus pieteikties bezmaksas tiešsaistes vingrošanas nodarbībai.

Nodarbības mērķis ir palīdzēt ikdienā ieviest dinamiskas kustību pauzes ilgstoši sēdoša darba veicējiem, kas ir aktuāli gan klātienē strādājošajiem, gan tiem, kas strādā attālināti. Katram uzņēmumam ir iespēja pieteikties uz vienu nodarbību, ko vadīs fizioterapeite Egija Kovaļenko.

 

Nodarbības laikā dalībnieki tiks izglītoti par ergonomikas un fizisko aktivitāšu nozīmi ikdienā, kā arī iepazīstināti ar vienkārši izpildāmu vingrojumu programmu, kuru var izpildīt darba vietā. Minimālais skaits vingrotāju vienā tiešsaistes nodarbības grupā -  10 cilvēki.

 

Nodarbībām piedāvātie laiki: 28. oktobrī pulksten 12 un 14, 4., 11. un 25. novembrī pulksten 9 un 12, 2. decembrī pulksten 9 un 12.

 

Uzņēmumu pārstāvji aicināti pieteikties nodarbībām, sazinoties ar Sociālo lietu pārvaldi pa tālruni 25612545 vai e-pastu tija.nikiforova@soc.jelgava.lv.

 

 

Foto: pixabay.lv