ZZ.lv ARHĪVS

Aptur lielāko daļu hokeja sacensību

Ruslans Antropovs

2021. gada 25. oktobris 11:44

107
Aptur lielāko daļu hokeja sacensību

Latvijas Hokeja federācija (LHF) ar 21. oktobra rīkojuma apturējusi praktiski visas savas rīkotās sacensības, kā rezultātā apturētas praktiski visas Jelgavas hokeja aktivitātes.

Balstoties uz Ministru Kabineta pieņemtā rīkojuma par ārkārtējās situācijas izsludināšanu, LHF pieņēma lēmumu apturēt visas savas rīkotās sacensības, izņemot “Optibet” hokeja līgas norisi.

Tas nozīmē, ka apturētas sacensības un klātienes treniņu process deviņām Jelgavas Ledus sporta skolas komandām – “JLSS U-9 B”, “JLSS U-11 B-1”, “JLSS U-11 B-2”, “JLSS U-11 A”, “JLSS U-13 B”, “JLSS U-13 A”, “JLSS U-15 B”, “JLSS U17” un “Zemgale Juniors”.

Jelgavas bērnu un jauniešu hokeja komandām jau otro gadu pēc kārtas tiek pārtraukts čempionāts jau pašā sezonas sākumā. Lai arī treneru korpuss mēģina rīkot attālināto fiziskās sagatavošanas procesu, iepriekšējā sezona pieredze rāda, ka tas nav pietiekami efektīvs.

Neskatoties uz nepatīkamu pārtraukumu, visi izprot valstī radušos ārkārtējo situāciju un ir gatavi paciest viena mēneša dīkstāvi, lai vēlreiz atsāktu sacensības un treniņus klātiene.

Valdība ir atļāvusi turpināt “Optibet” hokeja līgas norisi un tās direktorāts plāno pieņemt lēmumu, kā tā notiksies, atbilstot visiem epidemioloģiskiem noteikumiem.

Sporta sacensības un treniņu process ir apturēts arī visos amatieru hokeja kolektīvos, kuri līdz šim darbojās tikai "drošā režīmā". 

Foto: Ruslans Antropovs