ZZ.lv ARHĪVS

Oriģinālas dāvanas Ziemassvētkiem - 4 idejas, kā pārsteigt mīļos

2021. gada 16. oktobris 00:00

138
Oriģinālas dāvanas Ziemassvētkiem - 4 idejas, kā pārsteigt mīļos

Droši vien daudzi zina to sajūtu, kas pārņem, atverot Ziemassvētku dāvanu un atklājot, ka tā ir kārtējā krūzīte vai ziepes. Var jau teikt, ka nav nozīmes dāvanas saturam, svarīgāks ir pats dāvināšanas fakts, bet, piekritīsiet, saņemt dāvanu, kas liek acīm sajūsmā iemirdzēties, ir daudz patīkamāk. 

Tomēr ir arī skaidrs, ka sarūpēt oriģinālu dāvanu, kas patiešām pārsteigs un iepriecinās, nav nemaz tik vienkāršs uzdevums. Īpaši, ja vajadzīga ne tikai viena, bet vairākas tādas dāvanas. 

Tomēr ar nelielu piepūli Jūs varat kļūt par vislabāko dāvanu sniedzēju un ieraudzīt patiesu prieku saņēmēju acīs. Un tas viss sākas ar dažām oriģinālu dāvanu idejām. 

Motobraukšanas izmēģinājuma nodarbība 
Lai sarūpētu oriģinālas dāvanas Ziemassvētkos, jāieslēdz radošums. Ir vērts padomāt par katra dāvanas saņēmēja interesēm, hobijiem un klusajām vēlmēm - iespējams, tas palīdzēs saprast, kāda dāvana būs vispiemērotākā. Nav teikts, ka dāvanai vienmēr jābūt taustāmai, tas var būt arī skaists piedzīvojums, kas sniedz pozitīvas emocijas un siltas atmiņas. 

Piemēram, ja Jūsu ģimenes vai draugu lokā ir kāds, kuru vilina doma par savu motociklu, iespējams, Jūs nevarat atļauties viņam uzdāvināt to, bet Jūs varat viņam sagādāt lielisku pieredzi - motobraukšanas izmēģinājuma nodarbību, par ko īsts moto cienītājs būs sajūsmā. Iespējams, tas viņu pamudinās piepildīt savu sapni un sākt krāt jaudīgam braucamajam. 

Sāls istabas apmeklējums 
Rūpes par veselību ir prioritāšu saraksta augšgalā - īpaši gada aukstajā sezonā. Tieši tādēļ lieliska iespēja ir uzdāvināt sāls istabas apmeklējumu, kas ļauj stiprināt imunitāti, mazināt dažādu hronisku saslimšanu simptomus, uzlabot ādas stāvokli. 

SPA atpūta 
Relaksējošu atpūtu ir pelnījis ikviens. Kādēļ lai tā nekļūtu par lielisku dāvanu? Arī SPA apmeklējums sniedz dažādus pozitīvus ieguvumus, piemēram, mazina stresu un sāpes, palīdz cīnīties ar nomāktu garastāvokli. SPA atpūtu šobrīd piedāvā dažādi pakalpojuma sniedzēji, tādēļ katrs var izvēlēties savām vēlmēm un iespējām atbilstošāko risinājumu. 

Romantiska vai ģimeniska atpūta viesnīcā 
Varat arī uzdāvināt pārim vai visai ģimenei vienu kopīgu dāvanu - skaistas brīvdienas kādā no Latvijas labākajām viesnīcām. Piemēram, Hotel Sigulda piedāvā atpūtu, vakariņas un privāto SPA diviem, kas ļaus izbaudīt daudz romantisku mirkļu. 

Tāpat viesnīcas ir padomājušas arī par ģimenēm, piedāvājot atpūtu, kas būs interesanta ikvienam - arī pašiem mazākajiem ģimenes locekļiem. 

Ja nav pārliecības, kuru no piedāvājumiem izvēlēties, varat uzdāvināt dāvanu karti sevis izvēlētā summā - Jums tikai jāizvēlas skaistākā viesnīca, kur pieejami vilinoši atpūtas piedāvājumi. 

Augstākminētās iespējas un daudzas citas oriģinālu dāvanu idejas atradīsiet interneta vietnē - gribuatpusties.lv. Ieskatieties un smelieties iedvesmu vislabākajām dāvanām, jo piedzīvojumu, kas pozitīvi ietekmē ķermeni un prātu, nekad nevar būt par daudz. Jūsu mīļie noteikti to ir pelnījuši!