ZZ.lv ARHĪVS

“Zemgale/LLU” nostiprinās čempionāta trešajā vietā

Ruslans Antropovs

2021. gada 12. oktobris 18:40

81
“Zemgale/LLU” nostiprinās čempionāta trešajā vietā

Hokeja komanda “Zemgale/LLU” aizvadījusi divas spēles “Optibet” hokeja līgas regulārajā čempionātā un ar 14 izcīnītiem punktiem nostiprinājusies čempionāta trešajā vietā.

Jelgavas hokeja komandā turpinās sastāva izmaiņas, kas gan netraucēja izcīnīt divas uzvaras pēc kārtas. Uz “Dinamo Rīga” sastāvu tika izsaukti Edgars Kulda un Jānis Švanenbergs. Pagājušās sezonas rezultatīvākais uzbrucējs Kirils Tambijevs no Jelgavas pārgāja uz čempionu vienību “Olimp/Venta 2002”. No Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas “Rīga” jelgavnieku sastāvā atgriezies Latvija U-20 izlases spēlētājs Ričrads Briņecs.

6. oktobrī “Zemgale/LLU” devās izbraukumā uz Daugavpili, kur pagalam neveiksmīgi iesāka spēli pret “Dinaburgu”, jo pēc pirmās trešdaļas bija iedzinējos ar rezultātu 0:3. Pēc ģērbtuvē notikušām pārrunām jelgavnieki spēja uzvarēt otro trešdaļu, bet joprojām atradās iedzinēju pozīcijās – 4:5. Trešajā trešdaļā daugavpiliešiem manāmi pietrūka fiziskā spēka un tas ļāva “Zemgale/LLU” izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar rezultātu – 8:5.

9. oktobrī “Zemgale/LLU” galvaspilsētā tikās ar hokeja skolas “Rīga” audzēkņiem. Līdzīgi, kā pirmajā savstarpējā spēlē viesi no Jelgavas izrādījās pārliecinoši spēcīgi, gūstot uzvaru ar rezultātu 7:1.

Divās spēlēs nopelnītie seši punkti ļāva “Zemgale/LLU” nostiprināties turnīra tabulas trešajā pozīcijā. Trešdien un sestdien jelgavniekus sagaida nopietni pārbaudījumi, tiekoties ar jaunā čempionāta līderiem – HK “Liepāja” un “Mogo/LSPA”.

Turnīra tabula

Komanda

Spēles

Punkti

Mogo/LSPA

9

17

Liepāja

8

14

Zemgale/LLU

9

14

HS Rīga

9

9

Olimp/Venta 2002

9

8

Prizma

9

3

Dinaburga

9

0


Foto: Ruslans Antropovs