ZZ.lv ARHĪVS

PVC logi 467.sērijas dzīvokļiem

2021. gada 9. oktobris 00:00

50
PVC logi 467.sērijas dzīvokļiem

467.sērijas daudzdzīvokļu nami Latvijas teritorijā ir celti septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados. Šīm ēkām ir deviņi stāvi un lodžijas, kuras mūsdienās daudzi izvēlas iestiklot, jo tas dzīvokļiem sniedz lielāku energoefektivitāti un mazākus siltuma zudumus ziemas mēnešos, kas ir īpaši raksturīgi tām ēkām, kurām nav veikta fasādes renovācija vai komunikāciju tīkla nomaiņa, jo 50 gadu laikā to nolietojums ir ļoti izteikts. Mūsdienās daudzi izvēlas dzīvokļus pārbūvēt, bet šī projekta dzīvokļiem to ir nedaudz grūtāk realizēt, bet tas, varbūt nemaz nav nepieciešams, jo plānojums ir ērts, logi ir lieli, kas nozīmē arī daudz gaismas un plašuma sajūta dzīvokļos.

Logu izvēle
Agri vai vēlu visos daudzdzīvokļu namu projektu dzīvokļos ir nepieciešams veikt renovācijas un remontdarbus. 40 gadi ir ilgs laiks ne tikai cilvēka, bet arī ēku mūžā. Pavisam noteikti ir nepieciešams veikt kosmētisko remontu un arī atjaunot dažas novecojušas komunikācijas, piemēram, stāvvadi, elektrība un apkures sistēma. Pie vispārējiem renovācijas darbiem bieži vien piederas arī logu nomaiņa. Nemainīgs ir fakts, ka jau vismaz 15 gadus, klienti izvēlas plastmasas logu montāžu jebkāda veida dzīvokļos. Kādēļ mājas sērijas numurs ir tik svarīgs? Jo šādā veidā ir iespējams saprast kāda izmēra logus ir nepieciešams montēt, bez lieku mērījumu veikšanas un laika tērēšanas. M-lux.lv uzņēmums piedāvā dažādus risinājumus jebkuras sērijas daudzdzīvokļu namu dzīvokļu īpašnieku vajadzībām.

Lodžijas logu montāža
Dažāda veida logu montāžā uzņēmums specializējas jau ļoti ilgu laiku un meistari ar vismaz 15 gadu pieredzi ir īsti sava aroda pratēji. Ņemot vērā to, ka šī tipa mājokļiem ir arī lodžijas, skaidrs, ka liela daļa izvēlas tās iestiklot. Konsultāciju laikā pirms pasūtījuma veikšanas ir iespējams izvērtēt cik daudzas no 6 rūtīm būs veramas un kāds būs to novietojums. Parasti 6 metru lodžiju stiklojumā ir 6 rūtis ar divām atveramām iedaļām, savukārt 3 metru lodžijā 3, kur verama ir vidējā.