ZZ.lv ARHĪVS

“FS Jelgava/Albatroz SC” neizšķirto rezultātu sērija turpinās

Ruslans Antropovs

2021. gada 4. oktobris 15:34

88
“FS Jelgava/Albatroz SC” neizšķirto rezultātu sērija turpinās

Futbola komanda “FS Jelgava/Albatroz SC”, uzsākot “Optibet” Nākotnes līgas otro apli, aizvadījusi divas spēles, kurās abās tika fiksēts neizšķirts rezultāts.

Pirmajā čempionāta aplī “FS Jelgava/Albatroz SC” no deviņām spēlēm piecas aizvadīja ar neizšķirtu rezultātu, kā rezultātā komandas noslīdēja uz turnīra tabulas vidusdaļu. Otrajā aplī komandai bija ļoti nepieciešamas uzvaras, bet pirmajās divās spēlēs tika fiksēts neizšķirts rezultāts.

25. septembrī jelgavnieki savās mājās aizvadīja neizšķirtu spēli ar “Grobiņas SC” komandu – 1:1. Vienīgos vārtus mājinieku rindās guva Mārcis Peilāns. Pirmajā savstarpējā spēlē tika fiksēts līdzīgs rezultāts.

3. oktobrī “FS Jelgava/Albatroz SC” izbraukumā ar rezultātu 0:0 nospēlēja pret SK “Super Nova”, kuru pirmajā aplī sagrāva ar rezultātu 5:0. Komandas “Facebook” profilā spēles iznākumu raksturo izteiksmīgs teikums: “Kārtējo spēli aizvadām bez uzbrucējiem.”

Grūti spriest, kas kalpo par iemeslu tik lielam skaitam neizšķirto spēļu skaitam, jo citās līgās komanda uzrāda ļoti teicamus rezultātus. Daudzas no šīm spēlēm jelgavnieki dominē un apdraud pretinieku vārtus, bet pietrūkst precizitātes. Noteikti ne treneri, ne paši spēlētāji nav apmierināti ar tādu iznākumu. Komandai priekšā vēl 7 spēles, kurās var novēlēt Jelgavas futbolistiem lauzt šo sēriju un gūt uzvaras.

Turnīra tabula

 

Nākamās spēles

09.10.2021. 16:00 Smiltenē pret “FK Smiltene/BJSS”

16.10.2021. 14:00 Rīgā pret FK “Auda”

20.10.2021. 14:00 Rīgā pret FK “Dinamo Rīga”

Foto: Ruslans Antropovs / no arhīva