ZZ.lv ARHĪVS

Kas jāņem vērā, kad tiek izvēlēti ēdamistabas galdi?

2021. gada 2. oktobris 00:00

27
Kas jāņem vērā, kad tiek izvēlēti ēdamistabas galdi?

Ēdamistabas galdi ir viena no būtiskākajām mēbelēm – tā noteiks, cik liela ģimenes saime vai ciemiņu, draugu kompānija varēs vienlaicīgi baudīt maltīti ēdamajā zonā. Pirms izvēlēties ēdamgaldu mājoklim, ieteicams apsvērt pieejamās alternatīvas. Par to, kādu veidu ēdamistabas galdi ir pieejami un ko ņemt vērā pirms galva izvēles, lasi šajā rakstā! 

Ko apsvērt pirms ēdamgalda iegādes?
Ir vairāki faktori, kas ietekmē izvēlēto mēbeli – šajā gadījumā ēdamistabas galdu. Kādi ir šie aspekti? 

  1. Izmērs. Izvēloties ēdamistabas galdu, viena no pirmajām un vissvarīgākajām lietām, kas jāņem vērā, ir galda izmērs. Pirms doties uz mēbeļu veikalu vai pasūtīt galdu tiešsaistē, jāizmēra ēdamistabas zonas garums un platums, kur tiks novietots galds. Lai ērti varētu izmantot galdu, jāparedz brīva vieta ap to vismaz 1 metrs.  
  2. Forma. Vai galdam jābūt taisnstūrveida, kvadrātveida vai apaļam? Galda forma ir vēl viens svarīgs faktors, kas jāņem vērā, izvēloties ēdamzonas galdu. Lai ēdamistaba būtu ērta, noteikti izvēlies galdu, kura forma saskan ar jūsu istabas formu vai elementiem telpā. 
  3. Stils. Tev jāpārliecinās, ka galda stils atbilst jūsu istabas interjeram. Tas uzlabos telpas estētiku un stila vienveidību.
  4. Materiāli. Īpaši svarīgs šis faktors ir mājās ar bērniem. Jāsaprot – dosi priekšroku gaišākam galdam, kuru ir grūtāk uzturēt tīru, bet tas ir ļoti pievilcīgs, vai arī dosi priekšroku galdam ar tumšu apdari, kas veiksmīgi slēps traipus. Tāpat, ja ģimenē aug bērni, ieteicams izvairīties no stikla galdiem un galdiem ar asām malām, lai novērstu nelaimes gadījumus.

Moderni, unikāli ēdamistabas galdi Kate.lv
Mēbeļu salons “Kate” ir vieta, kur mājīgas, ergonomiskas un kvalitatīvas mēbeles sastop savus unikālos īpašniekus. Kate.lv piedāvājumā atradīsi visdažādākos ēdamgaldus:

  • taisnstūra formas – piemērota lielākām telpām, lielām ģimenēm;
  • apaļus un ovālus – iederēsies mazākās telpās, jo to izmantošana ierobežotā platībā novērsīs nevēlamus nelaimes gadījumus;
  • izvelkamus – lieliska alternatīva tiem, kuri vēlas ieturēt minimālu estētiku telpā, bet bieži uzņem ciemiņus.

Tavā meklēšanas lokā šobrīd ir vai nākotnē būs aktuāli ēdamistabas galdi? Tad negaidi – ienāc Kate.lv mājaslapā, apskati piedāvājumu un iegūsti unikālu papildinājumu sava mājokļa ēdamistabai vai virtuvei!