ZZ.lv ARHĪVS

Apgūsti skandināvu valodas un paver sev jaunas karjeras iespējas!

Skandinaviska

2021. gada 29. septembris 00:00

32
Apgūsti skandināvu valodas un paver sev jaunas karjeras iespējas!

Ja ir runa par valodu mācīšanos, parasti mēs domājam par jaunas valodas prasmēm kā par iespēju vieglāk komunicēt ceļojumos. Bet tas nepavisam nav vienīgais iemesls, kā dēļ ir vērts apgūt valodas. Jau ilgāku laiku Latvijas darba tirgū papildus angļu valodas zināšanām ļoti pieprasītas ir skandināvu – zviedru, dāņu un norvēģu valodas. Tās nepieciešamas gan lielajos biznesa centros kā Circle K, Webhelp, Atea, Western Union, DNB u.c., kas darbojas Skandināvijas tirgū, gan arī mazākos uzņēmumos dažādās nozarēs – būvniecībā, tipogrāfijā, pārdošanā, dažāda veida pakalpojumu sniegšanā sākot no grāmatvedības līdz metināšanai.  Un jāpiebilst, ka šādi uzņēmumi atrodas ne tikai Rīgā, bet arī Liepājā, Daugavpilī, Ogrē, Ventspilī, Valmierā un daudz kur citur Latvijā.

Ja vien potenciālajam kandidātam ir atvērta personība, angļu valodas prasmes un galvenais – skandināvu valodas prasmes, tad darbam nepieciešamās iemaņas, ja vien tas nav kaut kas ļoti specifisks, darba devējs iemāca, uzsākot darbu. Turklāt arī atalgojums ir krietni virs vidējā, darbs ir stabils un pēc pārbaudes laika tiek piešķirta arī apdrošināšana – atliek vien izpētīt darba sludinājumus, lai atrastu sev visvairāk interesējošo vakanci.

Kur un kā apgūt šīs skandināvu valodas? Starptautiskā valodu skola “Skandinaviska” piedāvā mācīties zviedru, dāņu un norvēģu valodas tiešsaistē, tādā veidā ne tikai ietaupot Jūsu laiku un naudu, kas citādi tiktu iztērēti ceļā, bet arī dodot iespēju pievienoties mācībām no sev ērtas vides, lai kurā pilsētā vai valstī Jūs arī neatrastos. Mūsu komandai ir bagāta pieredze skandināvu valodu mācību un karjeras konsultāciju organizēšanā, un mēs iemācīsim valodu gan tiem, kam nav nekādu priekšzināšanu, gan tiem, kam jau tādas ir, kuri vēlas papildināt savas zināšanas, lai spētu sekmīgi konkurēt darba tirgū.

Mācību laikā mēs nodrošināsim Jums mācību materiālus, nodarbību ierakstus un nepārtrauktu atgriezenisko saiti no pasniedzēja, kā arī darīsim visu, lai Jūsu valodas apgūšanas process un jaunais karjeras sākums būtu aizraujoši un gandarījumu pilni!

Sazinieties ar mums, lai paaugstinātu savu konkurētspēju darba tirgū, un uzsāktu zviedru, dāņu vai norvēģu valodas mācības jau šoruden! Lai uzzinātu aktuālo informāciju par tuvākajiem kursiem, sekojiet līdzi mūsu mājaslapai www.skandinaviska.lv un facebook lapai. Uz tikšanos nodarbībās!