ZZ.lv ARHĪVS

Dizaina paklāji un mīkstie grīdas segumi – kā veikt pasūtījumu internetā?

Toast IT

2021. gada 25. septembris 00:00

61
Dizaina paklāji un mīkstie grīdas segumi – kā veikt pasūtījumu internetā?

Tādi mīkstie grīdas segumi kā dizaina paklāji ir ļoti iecienīta izvēle ikvienā mājoklī. Tie rada mājīguma un komforta sajūtu, kalpo kā lielisks istabas dekors, kā arī pilda virkni citu vērtīgu funkciju kā, piemēram, noklāj aukstas grīdas. Daudzi pircēji paklājus iegādājas veikalos klātienē, taču tos var ērti pasūtīt arī internetā. Kas jāņem vērā, iegādājoties paklājus tiešsaistē un kā to darīt pareizi? To lasi mūsu rakstā, taču, ja meklē, kur izdevīgi nopērkami dizaina paklāji un mīkstie grīdas segumi, ieskaties interneta veikalā paklajs-eu.lv, kur plašā izvēlē ir pieejami dizaina paklāji dažādos stilos un cenu kategorijās. Apskati katalogu un izvēlies savu jauno paklāju!

Kāpēc iegādāties mīkstos grīdas segumus internetā?
Šobrīd interneta veikalos ir iespējams iegādāties teju ikvienu vēlamo preci. Arī dažādi interjera priekšmeti, mīkstie grīdas segumi, mājokļa labiekārtošanas preces nav izņēmums. Tā kā paklāji aizvien tiek uzskatīti par ļoti iecienītiem telpu dekoriem un pieprasījums pēc tiem tikai pieaug, tad interneta veikali, piemēram, paklajs-eu.lv piedāvā tos iegādāties ne tikai uz vietas veikalā, bet arī veicot pasūtījumu internetā. Bet, vai pasūtīt paklāju internetā ir droši? Atbilde ir jā! Izvēloties uzticamus veikalus, kas piedāvā kvalitatīvu produkciju, piegādi līdz mājas durvīm un preču atgriešanas tiesības, paklāju iegāde internetā var kļūt par lielisku iespēju savā īpašumā iegūt vēlamo tekstilizstrādājumu. 

Paklajs-eu.lv – bezmaksas paklāju piegāde un atgriešana 14 dienu laikā
Paklajs-eu.lv ir paklāju interneta veikals, kas piedāvā pasūtīt unikāla dizaina, krāšņus un praktiskus paklājus klientiem Latvijā. Interneta veikala īpašnieks ir Lietuvas uzņēmums “Art de Vivre”, kas jau vairāk nekā 20 gadus darbojas paklāju pārdošanas jomā. “Art de Vivre” salonā Viļņā ir pieejams plašākais paklāju piedāvājums Lietuvā. 

Piedāvājumā ir gan augstvērtīgi roku darba vai mehāniski austi vilnas, zīda, sintētiskie paklāji, gan arī klasiskie vai mūsdienīgie paklāji, gan arī vintāžas, dizaina un cita veida mīkstie grīdas segumi. Salona un arī interneta veikala pērle ir autentiskie persiešu paklāji, kuru oriģinālais raksts un dabīgie materiāli paklāju izgatavošanā padara tos par patiesi unikāliem mākslas darbiem. Visus paklājus ir iespējams pasūtīt paklajs-eu.lv ar bezmaksas piegādi un bezmaksas atgriešanu 14 dienu laikā.

Kā pasūtīt paklāju internetā?
Paklāju pasūtīšana internetā ir tikpat ērta un vienkārša kā jebkuras citas preces pasūtīšana tiešsaistē. Paklajs-eu.lv katalogā ir pieejams ērts preču atlases filtrs, kurā var norādīt tādus parametrus kā dominējošā krāsa, cena, izmērs, materiāls, ražošanas metode, ražotājvalsts. Ievadot vēlamos parametrus, filtrs norādīs atbilstošākos paklājus. Paklajs-eu.lv tāpat ir pieejams preču kategoriju sadalījums – ja droši zini, ka Tev nepieciešams, piemēram, dizaina vai mūsdienīgs paklājs, klasisks grīdas segums vai bērnu paklājs. Piedāvājumā ir plaša paklāju izvēle, arī paklāji bērnistabām, tāpēc ikviens pircējs spēs atrast savām vēlmēm, interjera stilam un telpas veidam piemērotāko izstrādājumu.

Nevar noliegt, ka mūsdienās iepirkšanās internetā ir kļuvusi par neatņemamu dzīves sastāvdaļu, kurai ir daudz priekšrocību – laika ietaupījums, nesasteigta preču izvēle, ērtas apmaksas iespējas, preču piegāde līdz durvīm ar kurjeru. Šobrīd dinamiskajā pasaulē visam jānotiek ātri un ērti – to spēj piedāvāt tiešsaistes iepirkšanās veikali, tajā skaitā arī paklāju veikali kā, piemēram, paklajs-eu.lv. Ieskaties paklajs-eu.lv piedāvājumā, pasūti savu jauno paklāju jau šodien un izbaudi visas priekšrocības, ko sniedz ērta iepirkšanās internetā!