ZZ.lv ARHĪVS

Ko dāvināt vīrietim

2021. gada 18. septembris 00:00

167
Ko dāvināt vīrietim

Meklējot piemērotu dāvanu vīrietim svētkos, ir svarīgi sākt ar viņa interešu noteikšanu. Ja nezini, ko dāvināt vīrietim, tad ir ļoti iespējams, ka atbilde slēpjas viņa ikdienā. Varbūt viņam ir kāds aizraujošs hobijs vai mīļākais atpūtas veids, ko iespējams arī uzdāvināt.

Vīriešiem piemērotākās dāvanas dalās divās kategorijās. Tās ir praktiskas dāvanas, kas var noderēt ikdienā, vai oriģinālas dāvanas, kas sagādā patiesu prieku.

Praktiska dāvana vīrietim
Visdrošākā dāvanas izvēle ir praktiska dāvana. Nereti vīrieši patiešām ir praktiķi. Viņi apgalvo, ka svētkos viņiem var neko nedāvināt, taču noteikti priecājas par kādu noderīgu gadžetu.

Dāvana vīrieša iemīļotajam hobijam
Pirmais veids, kā atrast veiksmīgu dāvanu, ir padomāt par vīrieša iemīļotāko hobiju. Vairums hobijiem, lai spētu tos izbaudīt uz visiem simts, ir nepieciešami regulāri papildinājumi. Tas var būt universāls āra apģērbs, sporta pulkstenis, jauna makšķere u.c. Ja vīrieša hobijs galvenokārt norit dabā, tad laba dāvana varētu būt arī kvalitatīvs termoss.

Labus piedāvājumus atradīsi rakstā Dāvana vīrietim termoss, kur apkopoti termosi, termokrūzes un arī ūdens pudeles. 

Pats svarīgākais ir nenošaut greizi ar dāvanas izvēli, jo katrs hobija īpašnieks pats vislabāk zina, kas viņam ir nepieciešams. Iespējams, vērts padomāt par dāvanu karti, lai vīrietis sev dāvanu hobijam var izvēlēties pats.

Noderīga dāvana ikdienai
Vēl viena dāvanas ideja, kas būs izdevusies, ir dāvana vīrieša ikdienai. Pašas vienkāršākās lietas reizēm ir tās labākās. Tas var būt kaut kas, ko viņš pats sev visticamāk nopirktu. Tādā veidā uzdāvināsi vīrietim kaut ko noderīgu un atvieglosi viņa ikdienu. Tas var būt jauns krekls, bezvadu lādētājs vai austiņas, bārdas kopšanas komplekts utt.

Oriģināla dāvana vīrietim
Ejot uz pavisam citu dāvanu spektru, nāk prātā oriģinālas dāvanas. Tās visbiežāk iekļauj kādu trakulīgu piedzīvojumu vai aktīvo atpūtu. Ja vīrietim, kam meklē dāvanu, patīk dažādas aizraujošas izklaides, šī ir īstā izvēle.

Aktīvās atpūtas piedzīvojums
Katrs atpūšas pa savam – dažiem nepieciešama relaksācija, kamēr citi vislabāk atpūšas darot ko aktīvu. Tieši tāpēc aktīvā atpūta ir viens no populārākajiem izklaides veidiem. 

Vasaras jubilāram patiktu kāds ūdens prieku atpūtas veids – brauciens ar ūdens motociklu vai veikbordu, laivošana vai izbrauciens ar sup. Gada vēsākajos mēnešos jubilāru var iepriecināt ar izjādēm, kvadraciklu braucieniem un peintbolu. 

Sapņa piepildījums
Lai paceltu oriģinālo dāvanu sniegtās sajūtas pavisam citā līmenī, var izvēlēties dāvanu, kas spēs piepildīt vīrieša sapni. Iespējams, tu jau labu laiku nojaut par kādu no viņa kārotākajām vēlēšanām – kāpēc to nepiepildīt svētkos?

Īstens sapņa piepildījums varētu būt lidojums ar gaisa balonu. Tas sniedz neaizmirstamas emocijas, un katram vismaz reizi dzīvē tas ir jāizmēģina. Šī ir laba dāvana arī tāpēc, ka tā ir aktuāla visa gada garumā.

Citas interesantas idejas atradīsi ieteikumu sadaļā Ko dāvināt vīrietim.

Lai izdodas atrast meklēto!