ZZ.lv ARHĪVS

Svētki darbā ar Officeday

2021. gada 31. jūlijs 00:00

23
Svētki darbā ar Officeday

Ik dienu darbā tiek pavadītas garas stundas, darbs daudziem cilvēkiem ir kā otrās mājas. Tādēļ ir ļoti jauki, ja darbā var ne tikai strādāt, bet ar rīkot svinības kopā ar kolēģiem. Šādi brīži darba biedrus satuvina, dod iespēju vienam otru iepazīt tuvāk. Varbūt tas ir seminārs vai kāds cits organizēts pasākums ofisā, arī šāda formāta pasākums var būt kā mazi svētki. 

Mazāku vai lielāku svinību, semināru papildinājums noteikti būs kāds gardums - uzkodas, augļi, saldumi, ko piedāvā Officeday. Izvēle ir plaša, katrai situācijai varēs atrast piemērotāko variatnu. Ir tikai jāsaprot, kas ir tas, kas Jūs interesē. Saldumi, augļi, svaigas smalkmaizītes. Noteikti neatņemam svinību vai semināru sastāvdaļa būs kafija. Arī to piedāvā Officeday. Ne visos ofisos ir pieejams kafijas automāts, Officeday piedāvā arī augstas klases kafijas automātu īri. Speciālisti varēs sniegt konsultāciju gan kafijas, gan arī kafijas automāta izvēlē. 

Siltajā sezonā klienti bieži dod priekšroku svaigām ogām vai augļiem, kas dod enerģiju, lai varētu produktīvi un veiksmīgi strādāt ofisā, kad siltais laiks vilina atpūsties pie dabas.

Dzimšanas dienu svinībām parasti tiek izraudzīts kāds no Officeday piedāvātajiem kliņģeriem. Sāļais, saldais ar vai bez gaļas. Kliņģeri iespējams pasūtīt, ņemot vērā arī klienta individuālās vēlmes. 

Birojā strādājošās dāmas noteikti var iepriecināt ar kādu izsmalcinātu gardumu, piemēram, no Pure Chocholate saldumu izlasēm. 

Iespējams dažreiz ir grūti veikt izvēli par cienastu, ar ko iepriecināt kolēģus vai kāda pasākuma apmeklētājus. Mēs šādās reizēs iesakām izvēlēties uzkodas no Officeday lieliskā piedāvājuma - klasiskas, pikantas, netradicionālas, bet visas ļoti, ļoti gardas. Uzkodas būs lielisks papildinājums svētku galdam vai arī izvēlaties tikai uzkodu galdu. 

Jāatgādina mūžsenā patiesība, ka paēdis cilvēks ir laimīgs cilvēks. Attiecīgi laimīgs cilvēks arī strādās daudz produktīvāk, tādēļ izvēloties ar kādiem sāļiem vai saldiem ēdieniem un uzkodām iepriecināt kolēģus vai seminārā dalībniekus, paturiet to prātā.