ZZ.lv ARHĪVS

„Jelgavas novada sporta laureāts 2020” – izbraukumā (FOTO)

Maija Laizāne

2021. gada 26. februāris 17:32

962
„Jelgavas novada sporta laureāts 2020” – izbraukumā (FOTO)

„Kovid” apstākļu noteiktajam pulcēšanās aizliegumam ieilgstot, Jelgavas novada Sporta centrs (JNSC) licis lietā radošu izdomu, gadskārtējā sporta laureātu sumināšanas pasākuma vietā balvas izsniedzot „ar piegādi mājās”.

Augstu panākumu novada sportistiem nav trūcis arī sarežģītajā 2020. gadā – decembrī domes sēdē apstiprinātajā laureātu sarakstā lasāmi vairāk par pussimts Latvijas čempionu un medaļnieku vārdu, atzinību pelnījuši arī viņu treneri, kopskaitā 10.

Balvu „piegāde” norisinājās pēc sportistiem iepriekš izziņota grafika, pieskaņojoties viņu pašreizējām treniņu iespējām. Ceturtdien piepilsētas mežā Langervaldē tika sveikti orientieristi un vakarpusē Elejā regbisti (attēlos), šodien izbraukums turpinājās rītapusē pie vieglatlētiem Svētē, pēc tam pie cīkstoņiem Kalnciemā un pievakarē pie virves vilcējiem Līvbērzē.

Katrā no minētajām vietām uz balvu saņemšanas brīdi pievienojās arī  Sporta centra decembrī izsludinātās novada iepazīšanas aktivitātes dalībnieki. „Piedāvātā maršruta garums, lai apmeklētu visus maršrutā iekļautos kultūrvēsturisko objektus un citādi interesantās vietas, bija ap 270 kilometru, bet ieinteresēti dalībnieki atradās gandrīz vai katrā pagastā,” pastāsta JNSC direktors Vladislavs Beitāns.

Plašāk par novada sporta laureātiem un viņu panākumiem – 4. marta „Zemgales Ziņās”

Foto: Ruslans Antropovs un Elīna Lūsiņa