ZZ.lv ARHĪVS

Kārlis Čukste: “Sajūtas ir kā mājās” (VIDEO)

Ruslans Antropovs

2020. gada 27. novembris 11:21

179
Kārlis Čukste: “Sajūtas ir kā mājās” (VIDEO)

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Sanhosē “Sharks” sistēmas fārmkluba “Barracuda” aizsargs Kārlis Čukste savas hokejista gaitas aizsāka Jelgavas ledus sporta skolas (JLSS) komandā un video intervijā padalījās ar savām atmiņām par tiem laikiem.

“Zemgales Ziņu” žurnāliste Maija Laizāne 2009. gada 9. maijā stāstīja par JLSS treneru  Lolitas Andriševskas un Evas Dinsbergas audzēkņiem, kuri skolas pirmajā sezonā izcīnīja divas zelta medaļas Latvijas bērnu un jaunatnes hokeja līgā. Toreiz neviens vēl nevarēja iedomāties, ka kādu no viņiem draftēs NHL komanda, bet pārējie sasniegs augstus panākumus tālākā nākotnē.

Aizsargs Kārlis Čukste šobrīd spēlē "Optibet" hokeja līgas komandā “Mogo”, jo Amerikas hokeja līgā (AHL) sacensības pagaidām nenotiek. Tiklīdz sāksies čempionāts, viņš dosies uz NHL Sanhosē “Sharks” sistēmas fārmklubu “Barracuda”, kur ar savu sniegumu centīsies gūt vietu pasaules augstākajā hokeja līgā.

Kārlis intervijā dalījies ar savām atmiņām par to laiku, kad viņš spēlēja Jelgavā, un ko tas deva viņam kā spēlētājam. Vēl video ir “Zemgale/LLU” uzbrucēja Ričarda Bernharda atmiņas par spēlēšanu kopā ar Kārli.
Foto un video: Ruslans Antropovs