ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas centrā saduras divas automašīnas (papildināta) (FOTO, VIDEO)

zz.lv

2020. gada 23. jūlijs 18:35

14691
Jelgavas centrā saduras divas automašīnas (papildināta) (FOTO, VIDEO)

Šodien ap pulksten 17 Jelgavas centrā sadūrās divas automašīnas – vieglā automašīna un minivens. Pēc aculiecinieka stāstītā, viena automašīna braukusi pa Krišjāņa Barona ielu, bet otra – pa Pasta ielu, bet krustojumā tās ieskrējušas viena otrai sānos. No lielā trieciena minivens apgāzies uz jumta, noslēdzot Pasta ielu.

Negadījuma vietā strādāja divas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes un kādu laiku bija slēgta satiksme. Ieradās arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki ar ceļamkrānu un pacēla uz jumta apgāzušos automašīnu.

VUGD informē, ka pulksten  17.14 devās uz Pasta ielu Jelgavā, kur bija  noticis ceļu stiksmes negadījums. Ugunsdzēsēji glābēji vienu no automašīnām, kas atradās uz jumta, atgāza atpakaļ uz riteņiem un novilka no ceļa braucamās daļas. Pēc tam tika sakārtota ceļa braucamā daļa. 

Pēc Valsts policijas sākotnējās informācijas, 23. jūlijā Jelgavā, Pasta ielā, notika automašīnas „Peugeot 208” un „Ford Galaxy” sadursme. Negadījumā traumas guva automašīnas „Ford Galaxy” vadītājs, kurš tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

 


Foto: Ruslans Antropovs