ZZ.lv ARHĪVS

“Cepuma”­ sezonas noslēgumā – Baltijas čempions enduro Ivo Šteinbergs

zz.lv

2019. gada 27. maijs 18:41

300
“Cepuma”­ sezonas noslēgumā – Baltijas čempions enduro Ivo Šteinbergs

Uz sarunu par veselīgu dzīvesveidu, karjeru Latvijā un sekošanu saviem sapņiem cikla “Cepums ar slavenību” sezonas noslēdzošajā pasākumā trešdien, 29. maijā, pulksten 18 kafejnīcas “Silva” 2. stāvā aicina Baltijas čempions enduro Jelgavas sporta laureāts motosportists Ivo Šteinbergs. Jaunieši aicināti savu dalību rezervēt, piesakoties tiešsaistē: http://ej.uz/cepumsarslavenibu.

Sarunu cikla “Cepums ar slavenību” 6. sezonā bija iespēja izzināt karavīra dzīvi un ikdienu kopā ar Latvijas Nacionālo bruņoto spēku virsseržantu militāro fotogrāfu Gati Indrēvicu, iepazīt latviešu valodas dialektus kopā ar dziesminieku Kārli Kazāku, dzirdēt spāņu balādes un sarunāties angļu valodā ar Manuelu Džordanu par to, kā inženierim no Meksikas izdevies nodibināt lielāko krosfita sporta zāli Baltijā, bet kopā ar Tomu Grēviņu – uzzināt aktuālāko mūzikas lauciņā šosezon.

Šīs un citas slavenības, kuras viesojušās sarunu ciklā kopš 2013. gada, ikviens aicināts iepazīt Jelgavas pils aulas foajē, kur līdz 30. jūnijam skatāma izstāde “Cepums ar slavenību. 33 iedvesmas stāsti par radošām personībām Latvijā”. Izstādē apkopotas teju simt fotogrāfiju, lasāmas slavenību atziņas un domugraudi no pasākumiem, kuros viesojušies žurnālisti, sportisti, mūziķi, literāti, komiķi, šefpavāri un citu profesiju pārstāvji sešu sezonu garumā.

Projekta jaunumiem var sekot līdzi sociālajos tīklos: facebook.com/cepumsarslavenibu un https://www.facebook.com/KultrasUnMakslasCentrsNATRE/. Papildu informācija: www.natre.lv.

Sarunu ciklu “Cepums ar slavenību” organizē biedrība “Kultūras un mākslas centrs “Nātre”” sadarbībā ar kafejnīcu “Silva”. To atbalsta reklāmas drukas uzņēmums “212”. Pasākums īstenots projektā “Kompleksu veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Jelgavas pilsētā, 1. kārta” un ar Jelgavas domes finansiālu atbalstu.