ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavā pirmdien uzstāsies Baltkrievijas un Nīderlandes grupas

zz.lv

2019. gada 26. maijs 13:40

554
Jelgavā pirmdien uzstāsies Baltkrievijas un Nīderlandes grupas

Uz koncertu, kurā sevišķi būs gaidīti jaunieši, pirmdien, 27. maijā, pulksten 19 Hercoga Jēkaba laukumā aicina Baltkrievijas un Nīderlandes grupas “Nuteki” un “No Longer Music”.

Baltkrievijas grupa “Nuteki” dibināta 2007. gadā. Tās debijas singls “Glass of My Soul” drīz vien kļuva par grupas visklausītāko un atpazīstamāko dziesmu. Šī brīža jaunākais izdotais albums ir “Нашлись и потерялись”, kas kļuvis par vasaras laikā pieprasītāko mūziku. “Nuteki” savu mūziku balsta uz dažādu mūsdienu problēmu izklāstu, lai veicinātu uzvaru pār tām, un sapņu, cerības piepildīšanu. Mūziķu pārstāvji apgalvo – ar savu muzikālo un vizuāli spilgto koncertu viņi spēj uzjundīt pozitīvas sajūtas ikvienam klausītājam.

Grupa “No Longer Music” ir izklaidējoša, enerģiska alternatīvās mūzikas grupa. Par grupas dibināšanas laiku tiek uzskatīts 1985. gads Nīderlandē. Savos koncertos grupa bieži izmanto teatrālas vizualizācijas un performances.

Abas grupas apvienojušās un dodas Eiropas koncertturnejā, lai spēlētu dažādos festivālos, atvērtajos bezmaksas pilsētu koncertos un sniegtu muzikālu dvesmu. Koncertturnejas galvenais mērķis ir ar pozitīvu attieksmi koncerta apmeklētājos uzjundīt domas par jauniešiem svarīgām tēmām.

Koncertturnejas laikā grupas sniegs koncertus arī Lietuvā, Igaunijā un Somijā. Latvijā norisināsies divi koncerti – 26. maijā pulksten 20 Kronvalda parkā Rīgā un 27. maijā pulksten 19 Jelgavā, Hercoga Jēkaba laukumā.

Plašāk par koncertu www.steiger.org/nlmtour un feisbukā – “No Longer Music”. 


Publicitātes foto