ZZ.lv ARHĪVS

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits dodas reģionālajā vizītē uz Jelgavu

LETA

2019. gada 1. marts 12:34

533
Satiksmes ministrs Tālis Linkaits dodas reģionālajā vizītē uz Jelgavu

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP) piektdien dosies reģionālajā vizītē uz Jelgavu, kuras laikā plānots godināt konkursā "Mans Pastnieks 2018" Zemgales reģiona uzvarētājus, kā arī novērtēt situāciju uz valsts ceļiem un gatavību jaunajai būvniecības sezonai pēc ziemas tehnoloģiskā pārtraukuma Jelgavas apkārtnē, aģentūru LETA informēja Satiksmes ministrijā (SM).

Brauciens paredzēts ar vilcienu Rīga–Jelgava. Plkst.14.20 paredzēts klātienē iepazīties ar jaunās autoostas izbūves vietu, kas atradīsies Jelgavā, Zemgales prospektā 19a, blakus dzelzceļa stacijai. Pēcpusdienā Linkaits tiksies ar žurnālistiem.

Tāpat ministrs vizītes laikā kopā ar AS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) valdes priekšsēdētāju Jāni Langi dosies uz vairākiem ceļa objektiem ap Jelgavu, lai iepazītos ar pērn paveiktajiem būvdarbiem uz reģionālās nozīmes ceļa Jelgava-Iecava (P93 ), kur pērn tika uzsākta pārbūve piecu kilometru garā posmā no krustojuma ar valsts galveno autoceļu Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža (Meitene) (A8) līdz Pēdām. Tur būvdarbi tiks atsākti šogad pēc ziemas tehnoloģiskā pārtraukuma. Tāpat paredzēts novērtēt situāciju uz citiem valsts autoceļu posmiem Jelgavas apkārtnē.

Plkst.17 Linkaits piedalīsies AS "Latvijas pasts" konkursa "Mans Pastnieks 2018" labākā pastnieka apbalvošanas ceremonijā. "Latvijas pasts" šogad visos Latvijas reģionos sveic labākos darbiniekus, kas klientu vērtējumā bijuši atsaucīgākie, komunikablākie un laipnākie uzņēmuma pastnieki un pasta nodaļu operatori katrā Latvijas reģionā.


Foto: konservativie.lv