ZZ.lv ARHĪVS

Gada pirmais “Cepums” kopā ar sporta centra vadītāju meksikāni Manuelu Jordanu

zz.lv

2019. gada 28. janvāris 16:16

72
Gada pirmais “Cepums” kopā ar sporta centra vadītāju meksikāni Manuelu Jordanu


Uz janvāra tikšanos sarunu ciklā “Cepums ar slavenību” aicina Manuels Jordans – meksikānis, kurš vairāk nekā desmit gadu Latviju sauc par savām mājām. Viņš dibinājis savu uzņēmumu “CrossFit Riga”, šo gadu laikā labi apguvis latviešu valodu un iemīlējis latviešu mūziku. Sarunas par veselīgu dzīvesveidu, karjeru Latvijā un sekošanu saviem sapņiem – ceturtdien, 31. janvārī, pulksten 18 kafejnīcas “Silva” 2. stāvā.

Meksikānis Manuels Jordans savulaik Francijā studējis inženierzinātnes un kopā ar citiem 22 studentiem tika atsūtīts uz Latviju komandējumā būvēt Brocēnu cementa rūpnīcu, kurai viņš izstrādāja alternatīvās apkures sistēmu. Pirms vairāk nekā trīs gadiem kardināli mainīja nodarbošanos un, savu hobiju pārvēršot uzņēmumā, nodibināja sporta centru “CrossFit Riga”, kurā ir gan vadītājs, gan treneris. Savu nākotni Jordans saista ar Latviju.

Vietu skaits pasākumā ierobežots, tāpēc jaunieši aicināti dalību rezervēt, piesakoties tiešsaistē: http://ej.uz/cepumsarslavenibu. Sekot līdzi pasākumu cikla jaunumiem var sociālajos tīklos: facebook.com/cepumsarslavenibu; draugiem.lv/cepumsarslavenibu. Papildu informācija: www.natre.lv.

Šogad “Cepums” aicina papildināt zināšanas par fizisko un garīgo veselību, zaļo un aktīvo dzīvesveidu caur sabiedrībā pazīstamu personību stāstiem.

Sarunu ciklu “Cepums ar slavenību” organizē biedrība “Kultūras un mākslas centrs “Nātre”” sadarbībā ar kafejnīcu “Silva”. To atbalsta reklāmas drukas uzņēmums “212”.

Pasākums īstenots projektā “Kompleksu veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Jelgavas pilsētā, 1. kārta”.


Publicitātes attēls