ZZ.lv ARHĪVS

Uz piecu gadu jubilejas koncertu aicina vokālie ansambļi “Vīnava” un “Tikai tev!”

zz.lv

2019. gada 24. janvāris 12:40

192
Uz piecu gadu jubilejas koncertu aicina vokālie ansambļi “Vīnava” un “Tikai tev!”

Uz piecu gadu jubilejas koncertu “Vienu sarkanu rozi” sestdien, 26. janvārī, pulksten 18 Lielplatones Tautas namā aicina pagasta jauktais vokālais ansamblis “Vīnava” un vīru vokālais ansamblis “Tikai tev!”, informē Jelgavas novada pašvaldība.

Pasākumā ar muzikāliem sveicieniem uzstāsies arī viesi no Bauskas un Jelgavas – Jelgavas Tirkīza kora ansamblis kopā ar Žoržu Siksnu, Bauskas vokālais ansamblis “Eliksīrs” un Mežotnes pagasta vokālais ansamblis “Mēs”.

Ingus Leilanda vadībā abi vokālie ansambļi tika izveidoti 2014. gada sākumā. “Piecu gadu laikā ansambļi ir ļoti auguši, ar labiem rezultātiem esam piedalījušies vokālo ansambļu skatēs. Gūtās pirmās un augstākās pakāpes diplomi apliecina dziedātāju izaugsmi un mērķtiecību. Popularizējam klasiskas un mūsdienīgas latviešu tautasdziesmu apdares, latviešu komponistu oriģināldziesmas un dažādu tautu populāro mūziku gan a capella, gan ar instrumentālo pavadījumu. Koncertā kopā ar draugiem atcerēsimies piedzīvoto savos piecos darbības gados. Kā mēs, tā mūsu dziesmas bijušas ļoti dažādas. Klausītājiem piedāvāsim košu, krāsainu un emocijām bagātu koncertu!” tā I.Leilands.​​



Foto: Jelgavas novada pašvaldība