ZZ.lv ARHĪVS

TV3 veco gadu pavada Jelgavā (FOTO)

Santa Logina

2018. gada 29. decembris 18:05

50136
TV3 veco gadu pavada Jelgavā (FOTO)

Dažās stundās aptverot 11 gadu spilgtākos šovu mirkļus un noslēdzot televīzijas kanāla divdesmitās jubilejas gadu, Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā izskanējis TV3 Jaungada šovs “Prieks kopā būt”, kas Vecgada vakarā būs skatāms arī televīzijā.

Vakara gaitā uz skatuves atkal kāpa skatītāju iemīļoto šovu “Dziedi ar zvaigzni”, “Dejo ar zvaigzni”, “Koru kari”, “Izklausies redzēts” un “X Faktors” spilgtākie dalībnieki. Pasākumu atklāja pirmo “Koru karu” uzvarētājs Atis Auzāns un dziedātāja Liene Šomase, kura kopā ar motosportistu Jāni Vinteru kļuva par 2007. gada “Dziedi ar zvaigzni” uzvarētājiem. 2008. gada “Dejo ar zvaigzni” uzvarētāji – dejotāja Viola Abramova-Mailīte un spēkavīrs Raivis Vidzis – klātesošos priecēja gan ar lēno fokstrotu, gan aizkustinošu valsi. Izjusti uzstājās arī 2015. gada “Dejo ar zvaigzni” pirmās vietas ieguvēji – dziedātāja un topošā kinorežisore Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs, kuri izpildīja pasodobli un tango. Dejoja arī šova trešās sezonas uzvarētāji Ieva Kemlere un Ainārs Ančevskis.

Vakara rīkotāji bija sagādājuši arī citus krāsainus un spēcīgus priekšnesumus – klātesošie varēja dzirdēt “Zaļo dziesmu” Ievas Akurateres izpildījumā, “Tu esi skaista visos niekos, sīkumos” dziedāja Varis Vētra un Olga Rajecka, savukārt Žoržs Siksna un Jelgavas tirkīza koris izpildīja skanīgo “Funiculi, Funiculá”. Uz skatuves kāpa arī otrās sezonas “Koru karu” uzvarētāja Madonas kora vadītāja Ieva Kerēvica, kā arī Siguldas kora vadītājs Miervaldis Jenčs, un viņam pievienojās pārējie apvienības “Trīs tenori” dalībnieki – Nauris Puntulis un Guntars Ruņģis.

Tāpat vakara gaitā uzstājās vietējās un pasaules zvaigznes, kas manītas šovā “Izklausies redzēts”, un “X faktora” dalībnieki. Bet vairāki ar šoviem saistīti cilvēki dalījās atmiņās un pārdomās. Piemēram, O.Rajecka atgādināja, ka viņas vadītajā Lielvārdes korī pirms desmit gadiem dziedāja tādi šodien zināmi mākslinieki kā Antra Stafecka, Nikolajs Puzikovs un Ainars Bumbieris. Savukārt šova “Dejo ar zvaigzni” uzvarētāja un Laura Reinika partnere Aleksandra Kurusova, kura šova laikā iemantojusi draugus, uz Latviju pirms pāris dienām atbraukusi no Singapūras, kur strādā par deju pasniedzēju. Bet horeogrāfs un deju studijas “Dzirnas” vadītājs Agris Daņiļevičs, kurš gan dziedājis Siguldas korī, gan bijis deju šova žūrijā, uzskata – katram dejotājam ir arī jādzied, un jaunajā gadā visiem novēl atrast laiku sev.

Pasākumu vadīja Iveta Feldmane un Lauris Reiniks, kuri pirmo reizi satikās šovā “Dejo ar zvaigzni” kā dalībnieki, bet vēlāk kļuva par šovu vadītājiem.



Foto: Eva Pričiņa un Vladislavs Proškins, F64