ZZ.lv ARHĪVS

Vecākus aicina uz semināriem par bērna kustību attīstību, audzināšanu un imunitātes stiprināšanu

zz.lv

2018. gada 25. novembris 11:43

322
Vecākus aicina uz semināriem par bērna kustību attīstību, audzināšanu un imunitātes stiprināšanu

Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) veselības veicināšanas projekta gaitā 4. decembrī pulksten 18 aicina vecākus uz bezmaksas semināru ciklā “Gudro vecāku skola”. Nodarbības tēma – bērna psihoemocionālā attīstība līdz trīs gadu vecumam, kustību attīstība un spēlēšanās. Lektore – pazīstamā fizioterapeite un bērnu attīstības speciāliste Klaudija Hēla, informē ZRKAC pārstāve Liena Kalniņa.

Nodarbībā paredzēts apskatīt tādas tēmas kā bērna kustību attīstība un to nozīme no dzimšanas līdz stāvēšanai, kas to kavē un traucē; brīvās spēlēšanās būtība, nosacījumi un nozīme; brīvās spēlēšanās attīstība no dzimšanas līdz gada vecumam, kas to kavē un traucē; spēlēšanās attīstība no viena līdz trīs gadu vecumam, kas to kavē un traucē; ieskats spēļlaukuma sagatavošanā dažāda vecuma bērniem.

Savukārt 27. novembrī pulksten 17.30 notiks seminārs “Kā atpazīt bērna temperamentu un izvēlēties tam atbilstošas audzināšanas metodes?” (lektore Gunita Kleinberga, Mag. Psych., Marte Meo terapeite, kognitīvi biheiviorālā terapeite un trīs bērnu mamma), bet 10. decembrī pulksten 18 paredzēts seminārs “Bērns bieži slimo – ko darīt? Imunitātes stiprināšana” (lektors Edgars Mednis, ārsts pediatrs, homeopāts).


“Gudro vecāku skola” ir semināru cikls, kuros vecākiem ir iespēja tikties ar pieredzes bagātiem bērnu psihologiem, ārstiem un bērnu attīstības speciālistiem, lai rastu atbildes un praktiskus risinājumus ļoti konkrētos bērna audzināšanas un attīstības jautājumos. Nodarbības plānotas divas reizes mēnesī un turpināsies līdz 30. aprīlim. Vecāki var apmeklēt visus seminārus vai izvēlēties sev interesējošas tēmas.

Semināru cikls notiek projektā “Kompleksu veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Jelgavas pilsētā, I kārta”.

Semināriem obligāta iepriekšēja pieteikšanās pa tālruņiem 63012159, 63082101, 29222737 vai e-pastā astra.vanaga@zrkac.jelgava.lv. Vietu skaits ir ierobežots.



Foto: pixabay.com