ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavas un Elejas regbisti apkopojuši sezonas bilanci

Maija Laizāne

2018. gada 16. novembris 15:10

204
Jelgavas un Elejas regbisti apkopojuši sezonas bilanci

Visās vecuma grupās noslēdzies Latvijas jaunatnes čempionāts, kurā piedalījās arī mūspuses komandas. Visās vecuma grupās startēja elejnieki treneres Sandras Avotas vadībā, tiekot arī pie godalgām.

“Pārliecinoši labākie bijām U11 grupā, kur gan oficiāli vietas nedalīja un medaļas nopelnīja visi. Pēc lielām sastāva izmaiņām un pēdējās pozīcijas sezonas sākumā līdz trešajai vietai  aizcīnījās U13 regbisti. Ne tik veiksmīgi spēlēja U15 komanda, noslēgumā ieņemot ceturto vietu. Bet čempionu titulu ieguva U17 puiši,” pastāsta S.Avota.

Pie sezonas veiksmēm trenere nosauc arī U18 komandas uzvaru Rīgas meistarsacīkstēs un piecu spēlētāju iekļaušanu Latvijas U18 izlasē. Pie diviem valsts čempionu un diviem vicečempionu tituliem  savukārt tikuši pilsētas kluba “Mītava” regbisti, uzvarot U13 un U15 konkurencē un nopelnot sudrabu U18 grupā meitenēm un U17 puišiem.

“Mītaviešu” galvenais treneris Roberts Bondarenko gan atzīmē, ka šīs grupas čempionāts dažādu iemeslu un tostarp elejnieku neatsaucības dēļ neesot izspēlēts pilnībā atbilstoši nolikumam. “Kopumā sezona ir izdevusies, ieguvām labas vietas, bet nevaru teikt, ka esam sasnieguši savu maksimumu,” kluba panākumus vērtē galvenais treneris. “Ir nepieciešami uzlabojumi kluba struktūrā, jādomā par jaunām treniņu metodēm un rīkiem, jāpiesaista jauni treneri,” tā R.Bondarenko.