ZZ.lv ARHĪVS

Tūrisma vakarā ceļojumu blogere stāstīs par Svalbāru

zz.lv

2018. gada 21. novembris 13:55

132
Tūrisma vakarā ceļojumu blogere stāstīs par Svalbāru

Tematiskajā tūrisma vakarā “Ledus zeme Svalbāra” ceturtdien, 29. novembrī, pulksten 18 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī varēs iepazīt Svalbāru – arhipelāgu Norvēģijas teritorijā, Arktikā –, vēsta Jelgavas reģionālā Tūrisma centra pārstāve Sandra Grigorjeva.

Tūrisma vakara viešņa būs ceļojumu blogere rīdziniece Alīna Andrušaite, kura dalīsies iespaidos par neparasto, auksto ziemeļu zemi, kas atrodas vien 1300 kilometru no Ziemeļpola.

Ikviens šajā vakarā varēs uzzināt, kā Alīna gatavojās braucienam, un baudīt lieliskas fotogrāfijas no “ledus zemes”, klausoties stāstos par piedzīvoto, redzēto un iegūto. Alīna kopā ar vīru Jēkabu jau daudzus gadus meklē neparastas vietas ceļojumiem un pēcāk dalās iedvesmojošos stāstos ceļojumu blogā sapnumedniece.lv.

Daudziem īsts atvaļinājums ir palmas un siltums, bet blogeres ceļojuma galamērķis bija Svalbāras ledus pasaule, kas ļāva ieraudzīt pilnīgi citu skaistumu – dzidri zilas ledus piramīdas, sniegotus ledus kanjonus, leduslāčus, ziemeļblāzmu un izbaudīt ekskursijas ar sniega motociklu un pārgājienus pa sasalušām upēm.


Publicitātes foto