ZZ.lv ARHĪVS

Burbuļvanna – praktiska un dizainiska santehnikas prece

SP Trade

2018. gada 17. novembris 00:00

1
Burbuļvanna – praktiska un dizainiska santehnikas prece

Vanna mūsdienās vairs nav paredzēta tikai tam, lai mazgātos. Tā kalpo arī kā gaismas terapija un ir lielisks veids kā relaksēties neapmeklējot masāžas. Taču vanna nav tikai praktiska prece, tā kalpo arī kā dizaina elements. Iespējams iegādāties dažāda dizaina un dažāda izmēra masāžas vannas. 

Burbuļvanna tavai vannasistabai. Vidējais masāžas vannas augstums parasti ir aptuveni 60-70 cm. Taču platums gan variējas – iespējams iegādāties hidromasāžas vannas, kas iederēsies mazā telpā – to platums var būt pat tikai 75 cm. Bet ir arī 900 cm plati džakuzi, kuri lieliski iederēsies pirtī vai sanatorijā un liks justies ērti un ļaus relaksēties vairākiem cilvēkiem. Džakuzi vannas garums sasniedz 185 cm, tāpēc būs lieliski piemērots garāka auguma cilvēkiem. Santehnika1.lv noteikti atradīsi masāžas vannas, kas iederēsies tieši tev nepieciešamajā telpā un kalpos tavām vajadzībām.

Burbuļvanna – praktiska un dizainiska santehnikas prece. Burbuļvanna, protams, ir lieliska prece, bet vēl labāk ir tad, ja tā papildina vannasistabas interjeru. Ja vannasistabā ir maz vietas, lielisks variants būs klasiska, taisnstūrveida masāžas vanna. Var iegādāties vannas ar noapaļotiem, kā arī ar kantainiem stūriem, kas telpā izskatīsies ļoti estētiski. Lielisks risinājums mazākai telpai ir arī stūra vannas, kuras ir pusapaļas. Šāda veida precei parasti ir arī iebūvēts krēsliņš. Telpas dizainu interesantu padarīs piecstūraina vanna un, ja to pareizi novieto vannasistabā, tā var būt ļoti praktiska. Izsmalcināti izskatīsies džakuzi, kas iebūvēts grīdā, taču šāda veida vannu labāk būtu novietot plašākā telpā vai pat ārpus telpas - blakus āra baseinam.

Masāžās vannas cena. Džakuzi cenas ir ļoti dažādas. Ļoti parasta vanna, kurai ir galvas balsts, apmēram 20 lielās un mazās ūdens sprauslas vidēji maksā 1000 eiro. Tā būs ļoti vienkārša masāžas vanna, kurā lieliski varēs relaksēties, taču īpašu ekstru tāda veida vannai nebūs. Bet vanna, kuru pirksiet par 3000 eiro iekļaus daudz, daudz vairāk kā tikai ūdens sprauslas – tajā būs iebūvēts skarienjūtīgs panelis, iespēja klausīties mūziku un CD diskus, 7 un vairāk veidu LED gaismas. Vannas par šādu cenu ir ļoti drošas un viedas, ar iebūvētam funkcijām – ūdenssūkņa un gaisa sūkņa aizsardzība no pārkaršanas, sildītāja aizsardzība, ūdens sūkņa aizsardzība pret startēšanu bez ūdens sistēmā, kas neļaus vannai darboties, ja tajā būs pārāk maz ūdens.

Masāžas vannas lietošana. Pirms džakuzi vannas lietošanas jāpārbauda ūdens cietība – ja ūdens ir pārāk ciets, tad jālieto ūdens mīkstinātājs. Tas palīdzēs uzturēt caurules tīrākas un tās kalpos ilgāk. Jāiegaumē, ka džakuzi drīkst darbināt tikai un vienīgi ar tīru ūdeni un ir aizliegts pievienot vannas sāli, eļļas, šampūnus, ziepes un vannas bumbas. Šīs vielas rada atlikumus, kas nosēžas uz cauruļu sieniņām un tie ir ļoti grūti tīrāmi. Tāpēc labāk relaksēties burbuļvannā ar tīru ūdeni! Ienāc sadaļā masāžas vannas, un izvēlies sev piemērotāko.