ZZ.lv ARHĪVS

Gints Grāvelis aicina uz komēdiju “Optimists”

zz.lv

2018. gada 3. novembris 19:10

157
Gints Grāvelis aicina uz komēdiju “Optimists”

Kā kulties pa dzīvi, izkulties un palikt optimistam? “Pannas teātris” piedāvā savu jaunāko izrādi komēdiju “Optimists”, kuras autors ir Uģis Segliņš, režisors Juris Rijnieks, bet galvenās lomas atveidotājs – aktieris Gints Grāvelis. Izrāde Jelgavas Kultūras namā skatāma 6. novembrī pulksten 19.

Laikā, kad viss ir slikti, kad prom laižas gan savējie, gan bēgļi, kad pat mūsu hrestomātiskie varoņi tiek nopulgoti par cietējiem nevarīšiem, allaž tomēr uzrodas kāds antiņš, dauka vai trešais tēva dēls, kas ir nolēmis iet savu, neiemītu ceļu, meklēt jaunas pastāvēšanas nišas globalizācijas iznīcinošajā maltuvē.

““Optimists” ir stāsts par mūsu nenovērtētajām iespējām, kad jāsāk viss no gala. Dažkārt – nevis no gala, bet vienkārši jāsāk. Īpaši tad, ja jāatrod darbs, ja tev jau tuvojas 40 un nekad vēl neesi strādājis. Bet – ja labi paveicas, izrādās, ka laime var būt rokas stiepiena attālumā. Izrāde ir par jauniem apvāršņiem šķietamos strupceļos. Arī latviešiem taču ir savi optimisti!” vēsta organizatori.

Izrādes režisors Juris Rijnieks un autors Uģis Segliņš sadarbojušies jau agrāk – “Pannas teātra” “stand-up” izrādē “Līgavainis” ar aktieri Lauri Dzelzīti galvenajā lomā.


Publicitātes foto