ZZ.lv ARHĪVS

Miltiņos maina pasta nodaļas darbības modeli

zz.lv

2018. gada 7. novembris 15:12

298
Miltiņos maina pasta nodaļas darbības modeli

Zemā pasta pakalpojumu pieprasījuma dēļ Dobeles novada Bērzes pagasta Miltiņos no 29. novembra tiek mainīts pasta nodaļas darbības modelis un darbalaiks, pielāgojot to iedzīvotāju reālajām vajadzībām, informē VAS “Latvijas pasts” pārstāve Gundega Vārpa.

Turpmāk Miltiņos pasta pakalpojumi katru darbdienu tiks nodrošināti līdzšinējā adresē Birztalās 1–1 no pulksten 12 līdz 13. G.Vārpa skaidro, ka tāpat kā līdz šim Miltiņu pasta pakalpojumu sniegšanas vietā būs pieejami visi pasta un arī citi pakalpojumi, kurus nodrošina “Latvijas pasts”, – vienkāršu un ierakstītu iekšzemes un pārrobežu vēstuļu korespondences saņemšana un nosūtīšana, iekšzemes un pārrobežu pasta paku saņemšana un nosūtīšana, pastmarku un aplokšņu iegāde, preses izdevumu abonēšana, iemaksas Pasta norēķinu sistēmas (PNS) kontā, naudas pārvedumu izmaksa, komunālo pakalpojumu un citu rēķinu samaksa un komercpreču iegāde mazumtirdzniecībā. Iedzīvotāji pasta pakalpojumus var izvēlēties saņemt arī pie pastnieka savā dzīvesvietā.

Saņemot aicinājumu par reģistrēta sūtījuma izņemšanu, ir iespēja pieteikt tā bezmaksas saņemšanu Miltiņu pasta pakalpojumu sniegšanas vietā, iepriekš zvanot pa tālruni 25702025 un norādot datumu, kurā klients to vēlas. Savukārt, apmeklējot Dobeles 1. pasta nodaļu Tirgus laukumā 4, sūtījumu saņemt bez iepriekšēja pieteikuma iespējams katru darbdienu no pulksten 8 līdz 18 un sestdienās no 9 līdz 13.

Pasta pakalpojumu sniegšanas vietu skaitu un izvietojumu nosaka Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums “Par universālā pasta pakalpojuma saistībām”, kas paredz, ka “Latvijas pastam” katra novada teritoriālajā vienībā ir vismaz viena pasta pakalpojumu sniegšanas vieta.


Foto: no arhīva