ZZ.lv ARHĪVS

Kalnciema pagasta pārvaldi vadīs Pēteris Veļeckis

zz.lv

2018. gada 2. novembris 09:51

2103
Kalnciema pagasta pārvaldi vadīs Pēteris Veļeckis

No 1. novembra Kalnciema pagasta pārvaldei ir jauns vadītājs. Konkursa kārtībā, izturot 14 pretendentu konkurenci, par piemērotāko kandidātu izvēlēts bijušais Ozolnieku novada domes priekšsēdētājs Pēteris Veļeckis. Konkurss uz vakanto amatu tika izsludināts septembrī, kad līdzšinējais pārvaldes vadītājs Dainis Keidāns līdz ar pašvaldības struktūras izmaiņām pieņēma darbu Jelgavas novada Īpašuma pārvaldē, informē pašvaldības pārstāve Enija Kapša-Kreicberga.

Izvēle par labu jaunajam pagasta pārvaldes vadītājam kritusi, ņemot vērā viņa līdzšinējo darba pieredzi. P.Veļeckim ir vairāk nekā 35 gadu pieredze dažādos vadošos amatos, tai skaitā astoņus gadus viņš strādāja Ozolnieku novada domē gan par izpilddirektoru, gan domes priekšsēdētāju. Pašlaik Ozolnieku domē viņš darbojas kā deputāts.

“Strādājot rūpniecības uzņēmumos, guvu ne tikai pieredzi vadīt lielus darbinieku kolektīvus, bet arī praktiskas zināšanas daudzās citās jomās – projektu vadībā, celtniecībā, finanšu instrumentu izmantošanā. Savukārt darbs pašvaldībā kopš 2009. gada izpilddirektora un domes priekšsēdētāja amatā ļāva gūt vērtīgas zināšanas un pieredzi pašvaldību autonomo funkciju pildīšanā, saskarsmē ar iedzīvotājiem un valsts institūcijām. Kalnciema pagasts man nav svešs. Strādājot uzņēmumā SIA “Kalnciema ķieģelis” par vadītāju, iepazinu pagasta teritoriju, cilvēkus un uzņēmumus. Apzinos savas stiprās puses, man piemīt augsta atbildības izjūta, spēja rast risinājumus krīzes situācijās, kā arī veiksmīgi protu saliedēt un motivēt kolektīvu. Savu darba pieredzi, zināšanas un spējas izmantošu Kalnciema pagasta attīstībai un iedzīvotāju labklājības nodrošināšanai,” komentē jaunais Kalnciema pagasta pārvaldes vadītājs P.Veļeckis.


Foto: Jelgavas novada pašvaldība