ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavniecēm "RSU" izrādās pārāk ciets rieksts

Jānis Tiltiņš

2018. gada 31. oktobris 17:26

29
Jelgavniecēm "RSU" izrādās pārāk ciets rieksts

"Jelgavas/BJSS" dāmu komanda nedēļas nogalē Baltijas sieviešu apvienotajā klubu čempionātā aizvadīja spēles divas dienas pēc kārtas. Pēc "TTT kadetēm" mūsu basketbolistes Rīgas Hanzas vidusskolas sporta zālē tikās ar Rīgas Stradiņa universitātes vienību, kas šoreiz izrādījās krietni pārāka ar 98:51.

Mājinieces katrā ceturtdaļā bija pārākas laukumā, kas atspoguļojās arī rezultātā uz tablo. "RSU" basketbolistes bija krietni pārākas metienu precizitātē, kā arī cīņā par atlecošajām bumbām. Jelgavnieces turklāt pieļāva 24 kļūdas.

Ance Ozola bija vienīgā spēlētāja "Jelgava/BJSS" rindās, kas spēja gūt vairāk nekā desmit punktu, tiekot pie 13 "ačiem". (3p. – 3/3). Diāna Brunava guva astoņus punktus, bet Zane Neilande tika pie septiņiem punktiem un 11 atlecošajām bumbām. Jelgavnieces spēli aizvadīja bez savas uzbrukuma līderes Alises Karlsones, saspēles vadītājas Rondas Ozoliņas, kā arī vairākām U17 vecuma grupas jaunajām basketbolistēm.

Savukārt "RSU" sastāvā jelgavniece Sindija Smirnova nepilnās 11 nospēlētajās minūtēs atzīmējās ar piecu punktu guvumu.

Nākamo spēli Harija Zelča vadītā vienība aizvadīs 31. oktobrī, kad Zemgales Olimpiskajā centrā būs jātiekas ar "Daugavpils Universitāti". Mača sākums pulksten 19.


Baltijas sieviešu klubu apvienotais čempionāts,

Rīgas Hanzas vsk., 26. oktobris

"RSU"–"Jelgava/BJSS" 98:51 (23:14, 21:14, 27:16, 27:7)

Jelgava: A.Ozola 13, D.Brunava 8, Z.Neilande 7+11ab, D.Dude 7+7ab, K.Kārkle 6, D.Blūma 6, I.Staņuna 2, V.Šadrova 2, K.Hofmane, I.Lejiņa, L.Vītola, A.Juškova.


Foto: no arhīva